„Ukmergės krašto atradimai“, Kultūra

Naujos Akrolestos parodos

Ukmergėje, Pilies g. 5–1, atidaryta dailininkės Akrolestos (Tatianos Sokolovos) paroda „Be rėmelių“.

Pristatomi ir nauji darbai, ir tie paveikslai, kurie šiemet jau demonstruoti „RelaxArt“ parodoje Lietuvos Respublikos Seime bei „SmartArt“ parodoje Kaune. Be to, eksponuojami praėjusių metų paveikslai, kurių dar nematė žiūrovai.

Taip pat galima pasižiūrėti Akrolestos skulptūras bei miniatiūras, paveikslus ant akmens.

Kadangi paroda vadinasi „Be rėmelių“, menininkė žiūrovų neapribojo vien kolekcijos peržiūra, o galerijoje galima pamatyti paveikslų iš kolekcijų „SmartArt“, „JazzArt“, „RelaxArt“, „LightArt“ ir net „NotArt“. Tai, nepaisant to, kad parodoje nedaug paveikslų, leidžia susidaryti trimatę menininko kūrybos idėją.

Paroda veikia darbo dienomis 11–12 val. ir 17–19 val., savaitgaliais – 11–14 val.

Paskambinus telefonu 8 672 44 051 galima susitarti dėl nemokamos ekskursijos po parodą (rusų kalba).

Šios kūrėjos darbai eksponuojami ir Gastro Pub „Aš būsiu čia“ (Kauno g. 29) mini parodoje „Ironiška duoklė“. Čia galima susipažinti su su keletu paveikslų iš „JazzArt“ kolekcijos – tai draugiški, vaizdingi anekdotai apie garsiuosius XIX–XX a. menininkus Edvardą Munką, Polį Gogeną, Marką Šagalą, Renė Magritą, Pitą Mondrianą, John Baldessari, Anri Ruso. Šie paveikslai Ukmergėje eksponuojami pirmą kartą.

Parodą galima nemokamai aplankyti Gastro Pub „Aš būsiu čia“ darbo valandomis: antradieniais-ketvirtadienias nuo 11 iki 22 val., penktadieniais-šeštadieniais nuo 11 iki 1 val., sekmadieniais – nuo 11 iki 21 val.

„Paroda „Ironiška duoklė“ surengta nuoširdžiai padedant Kasparui Ramonui ir jo draugams iš Gastro Pub „Aš būsiu čia“, o kuriant parodą „Be rėmelių“ neįkainojamą pagalbą suteikė VšĮ „DoDonis“ darbuotojai“, – džiaugiasi minėtų parodų organizatoriai.

„G. ž.“ inform.

Mus remia:

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas