Apdovanojami „Rasos“ sodininkų bendrijos sodininkai A. ir A. Krogertai.

Naujausi, Žmonės

Sodininkai aptarė nuveiktus darbus

Tamara REINGARDTIENĖ

Ansamblio „Bičiuliai“ narė

 

Nepastebimai prabėgo karšta vasara, suteikusi mums atostogų malonumus, stiprybės bei sveikatos. Gražus šiųmetis ruduo mūsų sodininkų aruodus gausiai pripildė daržovių, vaisių, uogų. Tradiciškai pabaigę svarbiausius lauko darbus, Ukmergės rajono susivienijimo „Sodai“ nariai aptaria, ką nuveikė, ir pasidžiaugia savo pasiektais darbo rezultatais. Į ataskaitinį susirinkimą, vykusį kavinėje „Optima“, sodininkai susirinko prie sodo ir daržo gėrybėmis nukrautų stalų.

Susivienijimo „Sodai“ pirmininkas Julius Kazėnas pasidžiaugė nuveiktais gražiais darbais, gausiu derliumi bei sodininkų darbščių rankų išpuoselėtais sklypeliais. Lentelės „Pavyzdinė sodyba 2020 m.“ įteiktos Aušrytei ir Aivarui Krogertams iš sodų bendrijos „Rasa“, Jolitai ir Robertui Žižiams bei Kristinai ir Nerijui Jarmolavičiams iš „Pušelės“, Rimai ir Rimui Staškūnams iš „Armonos“.

Vakaronę papuošė ir paįvairino Ukmergės bendruomenės ansamblis „Bičiuliai“. Klubo „Bičiuliai“ pirmininkė Dainida Mikalajūnienė palinkėjo visiems išlikti šviesiais, trokštančiais pažinimo džiaugsmo, rasti savuosius talentus ir juos realizuoti. Atradę vidinę harmoniją savo sielose turėsime ir fizinės sveikatos.

J. Kazėnas klubo „Bičiuliai“ pirmininkei įteikė padėkos raštą.

Gražiausios ansamblio dainos buvo skirtos meilei, Tėvynei, moteriai, gamtai ir viskam, kas mus supa. Po koncerto ragavome išmoningai paruoštų sodų gėrybių, vakarojome su dainomis ir bičiuliškais pašnekesiais.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas