Asociatyvi nuotrauka.

Žmonės

Metų senjoro rinkimai

Vaiva SADAUSKĖ

 

Spalį minint Senjorų mėnesį, veiklūs ir inovatyvūs senjorai pirmą kartą Lietuvoje kviečiami dalyvauti rinkimuose „Metų senjoro rinkimai 2020“.

Idėjos autorė, žurnalo senjorams „60+“ redaktorė Laura Balčiūtė teigia, kad mus supa daugybė veiklių, kūrybiškų, nuostabių senjorų, tačiau jiems ne visuomet skiriama pakankamai dėmesio, o jų veikla lieka nepastebėta. Pasak jos, metų senjoro rinkimai gali ne tik padėti apie gerus jų darbus, gyvenimo nuopelnus bei talentus pranešti garsiai, tačiau kartu priminti visuomenei, kad mus supantys senjorai nėra „nurašyti“. Rinkimai vyks nuo spalio 5 iki 24 d. Iki spalio 18 d. visi senjorai kviečiami pretenduoti net į tris nominacijas – „Metų veikliausias“, „Metų inovatyviausias“ ir „Metų sveikuolis“. Registruotis vienoje iš kategorijų galima naujienų portale „60+“ – „Metų senjoro rinkimai 2020“. Devyni daugiausiai simpatijų surinkę dalyviai pateks į antrąjį rinkimų etapą.

Spalio 19–23 d. trys visuomenei gerai žinomi žmonės – aktorė Nijolė Narmontaitė, sporto, politikos bei visuomenės veikėja Joana Bartaškienė bei televizijos laidų vedėjas ir režisierius Vytenis Pauliukaitis iš devynių į finalą patekusių senjorų rinks nugalėtoją – Metų senjorą!

Dalyvaukite rinkimuose ir leiskite visiems sužinoti apie jūsų nuopelnus ar malonumą teikiančias veiklas. Papasakokite apie save ir atsakykite, kodėl nusipelnėte būti išrinktas nugalėtoju!

O gal pažįstate tą, kuris nusipelnė apdovanojimo, tačiau nedrįsta jo pasiimti? Padėkite užpildydami registracijos anketą už jį.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Danute :
    Geras straipsnis

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas