Šventė vyko komisariato kieme.

Naujausi, Žmonės

Policijos dienos proga apdovanoti pareigūnai

Asta KROGERTIENĖ

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė

 

Angelų sargų šventė, kuri minėta spalio 2-ąją, šiemet buvo kitokia nei įprasta – dėl pandemijos atsisakyta didesnių susibūrimų. Ukmergėje renginys perkeltas į komisariato kiemą.

Rajono Policijos komisariato kolektyvas vis tik stengėsi laikytis pagrindinių tradicijų. Spalio 2-osios rytą policijos pareigūnai aplankė tarnybos metu į Amžinybę iškeliavusių kolegų kapus, dalyvavo Švč. Trejybės bažnyčioje aukotose šv. Mišiose. Jas kartu su Ukmergės dekanu Raimundu Kazaičiu ir kitais kunigais aukojo Ukmergės policijos kapeliono pareigas einantis kunigas Šarūnas Petrauskas.

Surengtas ir šventinis minėjimas, kuris šįkart vyko lauke – Policijos komisariato kieme. Pareigūnų pasveikinti atvyko rajono savivaldybės vadovai – meras Rolandas Janickas, administracijos direktorius Darius Varnas ir direktoriaus pavaduotoja Dalė Steponavičienė.

Vilniaus apskrities VPK viršininko Sauliaus Gago įsakymu Policijos dienos proga pareigūnams buvo skirti apdovanojimai ir paskatinimai. Už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą pirmojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklas ,,Už nepriekaištingą tarnybą“ įteiktas komisarei inspektorei Linai Šereivienei. Antrojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklais ,,Už nepriekaištingą tarnybą“ apdovanoti komisaras Tomas Zimblys ir komisarė inspektorė Agnė Šidlauskaitė. Trečiojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklai ,,Už nepriekaištingą tarnybą“ įteikti vyresniajam inspektoriui Titui Pakniui, viršilai Tomui Čepelioniui, vyresniajai inspektorei Erikai Bartkevičienei.

Vilniaus apskrities VPK viršininko vardinės dovanos skirtos komisarui Virgilijui Komičiui, vyresniajai inspektorei Laurai Bogdienei, komisarei inspektorei Daivai Novikienei, komisarui inspektoriui Aleksui Rodkinui.

Taip pat padėkos pareikštos komisarui inspektoriui Virgilijui Jankauskui, komisarei Daivai Šatienei, viršilai Deividui Ivanauskui, vyresniajam inspektoriui Marijui Miliui.

Kolektyvas pasidžiaugė dar vienu svarbiu apdovanojimu. Angelų sargų dienos proga Ukmergės rajono policijos komisariato viršininkas Saulius Kazlauskas buvo apdovanotas Vidaus reikalų ministerijos Pirmojo laipsnio atminimo ženklu „Tėvynės labui“.

Pareigūnai sveikino ir kolegas, kuriems buvo įteikti atminimo ženklai „Už ištarnautus metus“. Trečiojo laipsnio atminimo ženklą pelnė viršila Marius Aleknavičius. Ketvirtojo laipsnio atminimo ženklai „Už ištarnautus metus“ įteikti viršilai Vitalijui Razumui bei inspektorei Aušrai Čiapienei.

Rajono savivaldybės padėkomis bei dovanomis apdovanoti komisaras Vladas Butkus, komisaras inspektorius Mindaugas Varnas ir komisaras inspektorius Darius Kužinauskas.

AUTORĖS nuotr.

Pareigūnės džiaugėsi gautais apdovanojimais.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    O tai kaukės ne visiems privalomos ar čia keli išrinktieji yra?
  • Zinaida Černyšova :
    Zinaida tai pades, o kas tau pades? Erelis, kol su uniforma? Ar dar ilgai?
  • nu nu :
    Pagarba Biurui klastojanciam DNR tyrimus! Vertas pasitikejimo vadovas.
  • zinka :
    pareigunas kuliesius vagys- apvagineja visa bendrija, buhalterijos jokios nera, mokesciai savi. seimos versla ikure, dangsto visi.
  • LKPB/FNTT :
    Pagarba Rolandui Kiškiui ir Mindaugui Petrauskui ir tiems, kurie pasirinko perpektyvų kelią kartu su jais. Ačiū Jiems už labai rimtų nusikaltimų tyrimus, o komentatoriems trūksta smegenėlių kaip reikiant!
  • Karzinka :
    Zinka raminkis, Išgerk vaistų ir kreipkis į paiciatrą , tik jis tau padės
  • ona :
    Kiskis savo darze vIska laike, o petrauskas karjera darė "kad vilnius gerai ivertintu", žadejo karjeras visiems, kas bus lojalus jam -stukalins kolegas, PAKIS. Ane JANKAUSKAI? SANTA? Kas tai gavo karjera, laipsni, pinigus, "PAGARBA" zmoniu ir kolegu. Sereiva kaip tu galvoji?
  • Mantas :
    Buvo mafija zmones mokejo kad nevogtu ju masinu, nebera mafijos zmones taip pat moka uz draudima ir masinos yra nevagiamos. Idomu kodel?
  • Cha :
    Kiskis turejo savo pakalikus, Petrauskas irgi tai negalvokit kad ir Kazlauskas ju neturi...
  • Vasilijus :
    Idomu ar pastebejo policija kad ju pradejo nebekest zmones, vis daugiau pasipriesinimu ir skundu pries policija. Vien trikojai kiek sukelia neigiamu emociju, nes jie skirti kad isluptumet pinigus is paprastu zmoniu kad uztektu solidzioms algoms issimoket uztai kad biudzetas skyletas. Noriu uzduot keleta klausimu policijai: Kada baigsis pasislepe gaudyt pazeidejus ir israsinet baudas uz nieka? Kada pradesit tirt nusikaltimus kai zmones raso po 4-5 pareiskimus del vagysciu ir jus niekad nepadedat? Kada baigsit vazinet po kaimus pasipinigaut is prastai gyvenanciu zmoniu? Kaimuose dviratininkus del liemeniu ar atsvaistu galima baust o mieste sios taisykles negalioja Kada jus patys parodysit iniciatyva ir pradesit dirbt? O ne reaguot kai tik gaunat informacija is stukaciu? Nenorit kad butu nusikaltimu tai parodykit iniciatyva pradekit intensyvu svietima mokyklose apie alkoholi, tabaka, narkotikus ir t.t. Juk dabartines kartos jus neisauklesit bet ateinancia karta tikrai yra imanoma
  • Taigi :
    Petrausko istikimieji pakalikai (kolegu skundikai) tepe slides i FNTT
  • Vietine :
    O teliuko vaikas dar dirba?
  • Nu nu :
    O petrausko nebuvo? Taip jam laizet... taip pataikavot ir nera? Pamirsot turbut pakviest, ir jam lojalius irgi ? Tai jau ne svente ...

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas