Svečiai savivaldybėje.

Naujausi, Žmonės

Atvežė paramą ukmergiškių šeimoms

Liepos 23 dieną Ukmergės rajono savivaldybėje lankėsi Vilniuje įsikūrusios musulmoniškos asociacijos „Ahmadija“ atstovai. Svečiai susitiko su Ukmergės rajono savivaldybės meru Rolandu Janicku ir administracijos direktoriumi Dariumi Varnu bei įteikė paramą labiausiai jos stokojančioms ukmergiškių šeimoms.

Pagalba pasiekė Ukmergės nestacionarių socialinių paslaugų centro darbuotojų atrinktas šeimas – vieną, gyvenančią kaimo vietovėje, ir keturias iš Ukmergės miesto. Suteiktos pagalbos paketuose – įvairus maistas, asmens higienos priemonės ir kiti būtini reikmenys.

Asociacija „Ahmadija“ Lietuvoje veikia nuo 2015 metų. Šios asociacijos šūkis skelbia: „Mylėk kiekvieną, nekęsk nė vieno“.

„Tik atvirumas ir sėkminga integracija į visuomenę, gerbiant jos papročius, gali pamažu keisti stereotipus ir skatinti pasitikėjimą tarp skirtingų tautų bei religijų atstovų Lietuvoje. Lietuviai mažai žino apie islamą, bet savo veiklos pavyzdžiu rodyti, kad tikrasis islamas yra taikos ir meilės artimui religija, yra pačių musulmonų pareiga.

Mūsų pagrindiniai tikslai yra tarnauti žmonijai ir skleisti taiką. Mes tikime, kad tarnavimas žmonijai yra pagrindinė mūsų pareiga be jokios diskriminacijos. Asociacija vykdo aktyvią visuomeninę veiklą, kuri vienija žmones“, – sakė asociacijos „Ahmadija“ vadovas Ahmedas Farazas.

www.ukmerge.lt

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas