G. Čepienė ir A. Veryga.

Naujausi, Žmonės

Apdovanojimas įteiktas ir Gitanai Čepienei

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga ketvirtadienį įteikė apdovanojimus savanoriams, laboratorijų, mokslo ir sveikatos įstaigų darbuotojams, prisidėjusiems suvaldant pirmąją koronaviruso infekcijos (COVID-19) bangą.

Specialiai šiai progai sukurti medaliai „Už reikšmingą indėlį Lietuvos žmonių sveikatai“ įteikti darbuotojams ir savanoriams iš Nacionalinio kraujo centro, Nacionalinio maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo instituto, Vilniaus universiteto Gyvybės mokslų centro, organizacijos „Stiprūs kartu“ ir kitų įstaigų bei organizacijų.

Tarp 53 apdovanotų asmenų buvo ir Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro vyriausioji gydytoja, rajono savivaldybės Ekstremalių situacijų operacijų centro vadovė Gitana Čepienė.

Įteikdamas medalius sveikatos apsaugos ministras dėkojo už didžiules pastangas ir komandinį darbą, kurį siekdami vieno tikslo dirbo įvairių įstaigų specialistai ir savanoriai.

„Mažai kas matė tą titanišką darbą, kuris kasdien buvo atliekamas laboratorijose. Dabar su šypsena prisimename pirmąsias pandemijos dienas, kai per dieną padarydavome labai nedaug testų, o veikė tik viena laboratorija. Per labai trumpą laiką sugebėjome ženkliai išplėsti tyrimų apimtis ir pajungti į darbą daugiau laboratorijų. Atiduodami visą energiją ir neskaičiuodami valandų, jūs ženkliai prisidėjote prie pergalės prieš pirmąją koronaviruso bangą“, – į laboratorijų darbuotojus kreipėsi A. Veryga.

Ministras taip pat dėkojo savanoriams, kurie demonstravo ypatingą motyvaciją padėti šioje kovoje.

„Ypatingos padėkos verti savanoriai, kurie palikę namuose savo šeimas išėjo padėti kitiems. Jūsų pagalba buvo itin svarbi per Velykas, kai reikėjo užtikrinti karantino laikymąsi – tai leido mums išvengti didelių klaidų“, – per apdovanojimų ceremoniją kalbėjo A. Veryga.

„G. ž.“ inform.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Nu jo :
    Kai apdovanojimas duodamas už koronos viruso veisyklą Ukmergės ligoninėje, tai tas ordinas lygus šaldytuvo magnetukui.
  • jonas :
    ir kur nuopelnai .vienas sedejo uzsirakines kabinete kita prie telefono
  • Esate :
    Juokdariai
  • Bartas :
    Apdovanota uz mirstanti zmogu prie duru? Ir kad tel nekeldavo kai skambina???😂😂😂 nebejuokinkit...
  • Draugeliai :
    Ar vyksta tyrimas dėl priėmimo kieme gaivinto mirusio žmogaus, kad jau dovanojami "ordinai"?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas