Vokalinis ansamblis „Gija“.

Žmonės

Išrinktas naujas klubo vadovas

Janina BADOKIENĖ

LPS „Bočiai“ Ukmergės klubo „Viltis“ nariai Ukmergės kraštotyros muziejuje rinkosi į visuotinį ataskaitinį už 2019 metus ir rinkiminį susirinkimą. Dalyvavo ir Lietuvos pagyvenusių žmonių asociacijos Ukmergės rajono skyriaus pirmininkas Stanislovas Laurinavičius.

Kaip ir visada, prieš susirinkimą pasveikinome jubiliatus, naujai įstojusiems įteikti nario bilietai.

Veiklos ataskaitą už praėjusius metus pateikė valdybos pirmininkė Valerija Naraškevičienė. Ji apžvelgė klubo narių sudėtį, asmeninius pomėgius, saviveiklos kolektyvų veiklą, dėkojo aktyviausiems nariams. Kvietė ir kitus būti aktyviais. Ataskaita apie veiklą papildyta skaidrėmis.

Susirinkimo metu V. Naraškevičienei suteiktas klubo „Garbės pirmininkės“ vardas. Danutė Gelūnienė pristatė vadovės veiklą. Ji klubui vadovavo nuo jo įsikūrimo – 2014 metų. Pirmininkė įdėjo daug jėgų ir energijos įtraukdama rajono pagyvenusius žmones į prasmingą, bendrą veiklą. Klubas palaiko ryšius ko ne su visų šalies rajonų senjorais. Per V. Naraškevičienės vadovavimo klubui laikotarpį ne po vieną kartą lankytąsi įvairių rajonų senjorų renginiuose, būta daugybėje ekskursijų. Kasmet organizuota po ekskursiją į Europos šalis. Į klubo renginius atvykdavo kelių rajonų atstovai. V. Naraškevičienė ilgą laiką buvo Lietuvos pensininkų reikalų tarybos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos nare. Kelis kartus apdovanota šios ministerijos, Ukmergės, kitų rajonų savivaldybių merų padėkos raštais.

S. Laurinavičius pabrėžė, kad V. Naraškevičienės nuopelnas, jog klubas „Viltis“ yra žinomas visoje Respublikoje. Linkėjo ir toliau būti tokiai aktyviai, energingai.

Vadovė atsisakė kandidatuoti į klubo pirmininkės vietą, tačiau pažadėjo, kad bus aktyvia nare.

Už aktyvią veiklą, ilgalaikį vadovavimą ansambliui „Lyra“, kultūrinių tradicijų puoselėjimą „Garbės nario“ vardas suteiktas klubo narei Vacei Ignatavičienei.

Nauju klubo „Viltis“ pirmininku vienbalsiai išrinktas Valmantas Naraškevičius.

Po susirinkimo koncertavo klubo mišrus vokalinis ansamblis „Gija“, vadovas V. Naraškevičius.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas