Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Valgomos dovanos – geras sprendimas?

Šiomis dienomis išrinkti tobulą dovaną tuo pačiu yra ir lengva, ir sunku. Rodos, turime daugybę pasirinkimų. Kita vertus, tokioje galimybių gausoje lengva paklysti. Pakalbėkime apie vis populiarėjančias valgomas dovanas. Ar patys apsidžiaugtmėte tokią gavę? Ir kokias skanias dovanas rinkti kitiems?

 Dovana, kuri nerinks dulkių lentynose

Būtent dėl to, kad gavus gardumynų visiškai nereikia sukti galvos, kur juos padėti, valgoma dovana tikrai nudžiugins kiekvieną. Juk vertingos ir suvartojamos dovanos bus panaudotos pagal paskirtį. Valgomi dovanų pasirinkimai nestovės metų metus paslėpti už stiklo ir tikrai nebus pamiršti.

 Pagaminta jūsų rankomis

Ką manote apie dovaną, paruošta jūsų pačių rankomis? Galima drąsiai sakyti, jog brangiausias ir vertingiausias dalykas, kurį galite dovanoti artimiesiems bei draugams – jūsų laikas. Jei ruošite dovanas su meile ir originaliai jas pateiksite, be jokios abejonės nustebinsite jums svarbius žmones. Keletas idėjų valgomos jūsų paruoštoms dovanoms:

  • Arbatos arba prieskonių mišiniai

Atsižvelgiant į tai, ką mėgsta jūsų brangūs žmonės, galite paruošti išties unikalią dovaną. Jei dovaną renkate net ir mažiau pažįstamiems, geras sprendimas – surinkti įvairių skirtingiems patiekalams tinkamų ekologiškų prieskonių rinkinį ir jį žavingai supakuoti. Juk tokia dovana tiks įvairioms progoms! Dar vienas pasirinkimas – arbata. O jeigu ji surinkta jūsų pačių rankomis ir iš savojo daržo… Ar gali būti geriau?

  • Medus

Jūsų rankomis paruoštas ir į dailius indelius supiltas medus – puikiausia ir ilgai galiojanti dovana. Kokybiško medaus gauti norėtų daugelis ir, greičiausiai, tikrai apsidžiaugtų. Be to, išskirtinio skonio mėgėjus galima nustebinti aromatizuotu medumi su čiobreliais, levandomis arba medumi su spanguolių poskoniu.

  • Gardūs kepiniai

Kepate skaniausius pasaulyje pyragus, šakočius, sausainius ar keksiukus? Puiku! Išnaudokite savo gebėjimus virtuvėje ruošdami nuostabias dovanas. Naminis gardėsis ir dailus įpakavimas – tobula dovana net patiems išrankiausiems!

Puiki idėja ir verslo žmonėms

Niekas nepaneigs, kad lengviau rinkti dovanas tiems, kuriuos gerai pažįstame. Tačiau dažnas pagalvoja – o kaipgi palikti įspūdį verslo partneriams, klientams, darbuotojams ar bendradarbiams? Ir šiuo atveju neprašausite pro šalį pasirinkdami valgomus sprendimus. Kalbant apie verslo žmones, puikus pasirinkimas galėtų būti dovanų rinkiniai: vien iš suvartojamų produktų arba išliekamos vertės daiktai su kitais valgomais gaminiais. Jeigu renkant dovaną verslo partneriams svarbu reprezentuoti savo šalį, rinkitės tik lietuviškus gaminius. Daugybę pasirinkimų galite surasti ir įsigyti internetu. Svarbiausia, būkite originalūs! Dovanokite ne tik daiktus, bet ir šypseną. Juk viskas prasideda būtent nuo to…

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

  • dfvdf :
    vdf

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas