Asociativi nuotrauka

Kultūra, Naujienos, Uncategorized @lt

Dažniausiai girdimi mitai apie televizorius

Kad ir kaip dažnai girdėtume, kad niekas nebežiūri televizoriaus, šie prietaisai vis dar nepraranda savo populiarumo ir yra sutinkami praktiškai kiekvienuose namuose. Visgi, per ilgą šios technologijos gyvavimo laikotarpį susiformavo ne vienas realybės neatitinkantis mitas – populiariausius iš jų šį kartą pabandysime paneigti.

Kontrasto santykis ir atnaujinimo dažnis yra ypač svarbūs parametrai. Nors šios specifikacijos gali skambėti kaip moksliniai terminai, galintys tiksliai įvertinti televizoriaus našumą, jais pasitikėti nereikėtų. Vien jau todėl, kad nėra apibrėžtų vienų tikslių kontrasto ar atnaujinimo dažnio nustatymo gairių – tai reiškia, kad kiekvienas gamintojas jas gali interpretuoti savaip. Tad jeigu šie parametrai Jums vis vien atrodo svarbūs, lyginkite to paties prekinio ženklo modelius: tuomet galite tikėtis šiokio tokio tikslumo.

Televizoriuose, kuriuose yra balso atpažinimo funkcija, iš tikrųjų yra integruota pasiklausymo įranga. Naujųjų technologijų galimybės ir žavi, ir šiek tiek baugina, todėl nieko stebėtino, kad kiekviena naujovė susilaukia kontraversiškų reakcijų – taip nutiko ir su balso atpažinimo funkcija. Tačiau nerimauti nėra dėl ko: televizorių gamintojai Jūsų asmeninių pokalbių tikrai nesiklauso, tad nepriklausomai nuo to, kokį šio prietaiso modelį pasirinksite, namuose galėsite maksimaliai atsipalaiduoti!

Lenkti televizoriai yra geresni už įprastus. Nors dažnai traktuojama, kad tokie televizoriai užtikrina daug įspūdingesnę vaizdo stebėjimo patirtį, tai labai priklauso tiek nuo Jūsų kambario, tiek nuo paties televizoriaus dydžio. Be to, gali skirtis ir vaizdo raiška, ir kitos kokybę užtikrinančios specifikacijos. Tad vienareikšmiškai tokių išvadų daryti tikrai nereikėtų – verčiau lyginti konkrečius televizorių modelius ir tuomet spręsti, kuris iš jų iš tiesų padovanos įspūdingesnius vaizdus.

4K televizoriai yra labai brangūs. Prieš kelerius metus tokia nuomonė nebūtų labai nustebinusi, tačiau dabar šie įrenginiai tapo kur kas labiau prieinami kiekvienam iš mūsų. Taip, lyginant su žemesnės raiškos modeliais skirtumas vis dar jaučiamas, tačiau jis nebėra toks ženklus. O ypač tuomet, jei vyksta televizorių išpardavimas Vilniuje ar bet kuriame kitame mieste – tuomet 4K modelį galima įsigyti labai palankiomis sąlygomis.

Nauji televizoriai nebėra tokie ilgaamžiai. Nežinia, ar dėl ženkliai suplonėjusio ekrano, ar dėl kitų priežasčių, atsiranda manančių, kad naujieji televizoriai nebėra tokie patikimi, kaip kad buvo anksčiau. Tačiau tai toli gražu neatitinka realybės – jei atkreipsime dėmesį į jų gyvavimo valandas, rezultatas tikrai nenuvils. Žinoma, kitas klausimas, kaip ilgai ištversite neišbandę dar modernesnių ir funkcionalesnių modelių, tačiau šis niuansas nėra susijęs su televizorių kokybe.

8K raiškos televizoriai rinką pasieks visai netrukus, todėl geriau palaukti ir nepirkti 4K televizoriaus. Nors apie tokius televizorius kalbama vis dažniau, daugelis ekspertų yra įsitikinę, kad praeis nemažai laiko, kol kiekviena elektronikos parduotuvė pradės prekiauti 8K kokybę siūlančiais prietaisais. Be to, neaišku ir tai, kiek tokie televizoriai kainuos, tad jeigu jau dabar norisi įspūdingos kokybės, nieko nelaukite ir rinkitės 4K televizorių – gausų jų pasirinkimą rasite Pigu.lt el. parduotuvėje.

Nustoję tikėti šiais mitais lengviau išsirinksite visus poreikius atitinkantį televizorių. Svarbiausia, kad jis iš tiesų tiktų Jums, nepriklausomai nuo to, kokios mados ar ekspertų nuomonės šiuo metu yra įsivyravusios!

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Javtokas :
    Niekalas!

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas