Gimnazija sulaukė svečių.

„Socialinės medijos – neribotos galimybės ir užslėptos žabangos“, Jaunimas

Ir vėl aplankė mūzos

Rasa KULIAVAITĖ

Siesikų gimnazijos mokytoja

Kasmet pavasarį, kai žemė užsikloja sodriai žaliu kilimu, kai sprogsta pumpurai, o darželiuose stiebiasi elegantiškos tulpės, Siesikų gimnazijos lietuvių kalbos mokytoja Vitalija Čyvienė pakviečia į gražia tradicija tapusią šventę ,,Kai mūzos aplanko…“ Šiemet poezijos ir dainų mylėtojai susibūrė balandžio 27 dieną.

 Mūzų apsilankymas Siesikuose kasmet būna vis kitoks, nepakartojamas, o šįkart ypatingas tuo, kad sulaukėme didelio būrio svečių iš Želvos gimnazijos. Muzikos mokytojo Vilmanto Driuko mokiniai padovanojo mums pavasariškai margą dainų puokštę. Žavėjomės bičiulių muzikalumu, talentingumu, grožėjomės, kaip jie mėgavosi buvimu scenoje. Abejingų nepaliko ir žiūrovų sielos stygas suvirpino lietuvių kalbos mokytojos Romualdos Stražinskienės mokinių skaitomos eilės. Atsidėkodami už puikias emocijas siesikiečiai svečiams skyrė dainą bei supažindino su savo gimnazija.

 Šventę baigėme džiaugdamiesi, kad ,,Mūsų dienos kaip šventė“, bei tikėdami, kad ne tik mūzos mus dar daug kartų aplankys, bet ir šaunūs, linksmi, entuziastingi bičiuliai.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas