R. Naujanytė-Bjelle (kairėje) ir J. Vijūnė tikisi pianiną padovanoti kitiems.

Aktualijos

Dovaną priimti atsisakė

Trečiadienį rajono Savivaldybės tarybos narė Jurgita Vijūnė socialiniame tinkle „Facebook“ pasidžiaugė, jog kartu su bendraminčiais išpildė išgirstą prašymą padovanoti itin gabiam berniukui pianiną. Deja, dovaną priimti vaiko šeima atsisakė, todėl yra ieškomi nauji muzikos instrumento savininkai.

J. Vijūnė „Gimtajai žemei“ pasakojo, jog socialiniame tinkle pastebėjo prašymą padovanoti pianiną neeilinių gabumų berniukui. Buvo skelbta, jog vaikas – genijus, bet iš labai sunkiai gyvenančios šeimos. Į prašymą greitai buvo sureaguota – politikei kartu su kitais entuziastais kilo idėja jį išpildyti. „Labai džiaugiuosi, kad prie šios iniciatyvos prisidėjo daug gerų žmonių. Negalėčiau nė vieno jų išskirti“, – teigė J. Vijūnė. Pasirodo, tokį muzikos instrumentą, kadaise taip pat gautą dovanų, turėjo ukmergiškė atlikėja, kompozitorė Raminta Naujanytė-Bjelle, kuri ir panoro jį padovanoti berniukui.

Paklausta apie tai, kodėl šeima nusprendė dovanos nepriimti, J. Vijūnė nedaugžodžiavo. „Gyvenime visko atsitinka, – tarstelėjo ji. – Tikiuosi, pianinas ras naujus namus, ir savininkas, kuriam tikrai jo reikės, bus laimingas.“

J. VIJŪNĖS asmeninio archyvo nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Anonimas :
    padovanokite si instrumenta BALELIU UDC
  • Anonimas :
    Geda/neGeda, bet reik ivertint ir politini aspekta, rinkimai arteja ir tokie pakankamai pigus budai pasireklamuot ne visada suveikia. PVZ man koks "Taxistas" ar "Komunistas" atveztu dovanu.... tai ne i laiptine neisileisciau
  • Rasa :
    Man gėda būtų tokį laužą dovanoti. Ir gerai padarė, kad atsisakė.
  • Stasys :
    Manau ,kad teisingai pasielgė pradėkite rūpintis aplamai žmonėmis ,o ne vienam ar kitam duodami išmaldą, kad po to už jus balsuotu. O sau kuriate tokias darbo vietas ,kad tik gautumėte atlyginimą už nieką.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas