Asociatyvinė nuotrauka. Dainiaus VYTO nuotr.

Kriminalai

Ligoninėje pro langą iškrito moteris

Liepos 13-osios ankstų rytą pro VšĮ Ukmergės ligoninė trečio aukšto langą iškrito ir užsimušė ligonė.

Ukmergės ligoninės vyriausiojo gydytojo pavaduotoja Rūta Sriogienė „Gimtajai žemei“ teigė, kad saugodama paciento privataus gyvenimo neliečiamumą negali atskleisti įvykio detalių ir jį komentuoti.

„Kad pro langą iškrito pacientas, apie 4 valandą ryto pastebėjo slaugytoja. Apie įvykį nustatyta tvarka buvo informuota policija ir paciento šeimos nariai. Nelaimės priežastis tiria Ukmergės policijos komisariatas. Taip pat įvykio aplinkybes aiškinasi mūsų įstaigoje sudaryta komisija. Ligoninės administracija užjaučia paciento artimuosius ir reiškia jiems užuojautą“, – sakė R. Sriogienė.

Įstaigos vyriausiojo gydytojo pavaduotoja pažymėjo, jog „paciento ligos istorija leidžia daryti išvadą, kad jo elgesį sąlygojo sveikatos sutrikimas ir diagnozė“.

Pasak R. Sriogienės, Ukmergės ligoninė atitinka visus tokio tipo gydymo įstaigai keliamus saugos reikalavimus. Kadangi tai nėra specializuota psichiatrijos ligoninė, pastate langai nėra grotuoti, juos galima atidaryti.

Vyriausiojo gydytojo pavaduotoja patikino, jog pastaraisiais metais Ukmergės ligoninėje tokio tragiško įvykio nepasitaikė, tačiau anksčiau tokių nelaimių yra buvę.

Rajono Policijos komisariato redakcijai atsiųstoje suvestinėje nurodyta, jog pro palatos langą iškritusi moteris gimusi 1939 m. Apžiūrėjus lavoną pareigūnai išorinių smurto žymių nerado. Dėl įvykio policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas