Atvykusieji buvo mokomi, kaip vyti virves.

Kultūra

Atidarytas turizmo sezonas

Arvydas PĖŠINA

Siesikų pilyje atidarytas naujas Ukmergės rajono turizmo sezonas. Į jo atidarymą atvyko kaimo turizmo, įmonių, vystančių rajone turizmą, atstovai, kitų svečių.

Besirenkančius pasitiko Kultūros centro Siesikų skyriaus renginių organizatorė Valentina Karaliūnienė, kuri mokė, kaip senoviniu būdu, pasinaudojant sukučiais, vyti virves. Susidomėjusieji buvo ne tik mokomi, bet siūlyta ir patiems pabandyti. Žadėta, kad ši edukacija pilyje veiks visus metus.

Kitą edukaciją – gražiausias Siesikų apylinkes, pristatė Kultūros centro Siesikų skyriaus renginių organizatorius Kęstutis Motiejūnas. Jis gražiausių vietų nuotraukas ir aprašymus sudėjo į lankstinuką.

Apie turizmo rinkodarą papasakojo Simonas Rudaminas, dirbantis bene didžiausioje Lietuvą pristatančioje platformoje „We love Lithaunia“. Jis kalbėjo apie turizmo infrastruktūrą, jos kūrimą ir kai kuriuos sėkmingiausius savo projektus.

Specialisto teigimu, turizmą sugriauti lengva, tačiau jį atkurti reikia penkis kartus daugiau laiko ir pastangų. Vystant šį verslą būtina pasirinkti gerą strategiją, atlikti kitus darbus, kad būtų gauti geri rezultatai.

Renginio metu su susirinkusiais kaimo turizmo atstovais diskutuota apie sėkmingų projektų kūrimą ir įgyvendinimą.

AUTORIAUS nuotr.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas