Kultūra, Naujausi

Serialo kūrėjams talkina ir Krikštėnų bendruomenė

Loreta EŽERSKYTĖ

 

Nuo vasario 3-osios LNK eteryje nauju laiku, 17.40 valandą, pradėtas rodyti trečiasis ir paskutinis serialo „Paveldėtoja“ sezonas. Kaip teigia jo kūrėjai, žiūrovų laukia dar daugiau meilės nuotykių, intrigų, netikėtų siužeto vingių, taip pat ir netekčių. Iki pat paskutinių akimirkų nebus aišku ir tai, ar pagrindinė serialo herojė Saulė Meilutė (aktorė Anastasija Marčenkaitė) taps tikrąja dvaro paveldėtoja.

UAB „VRS Production“ prodiuserė Luiza Ivanauskaitė „Gimtajai žemei“ papasakojo, kad pirmąsias „Paveldėtojos“ serijas žiūrovai išvydo dar 2018-ųjų pradžioje: „Per du sėkmingus serialo sezonus iš viso buvo parodyta 112 serijų. Paskutiniame, trečiajame sezone serialo gerbėjai išvys dar 40 intriguojančių serijų, kurių kiekvienos trukmė – 32 min.”

Pasak L. Ivanauskaitės, prieš pradėdami serialo gamybą kūrėjai kaip galimą filmavimo vietą apžiūrėjo ne vieną Lietuvos dvarą.

„Krikštėnų dvaras pasirinktas ne tik dėl nedidelio atstumo nuo Vilniaus miesto, bet ir dėl patogaus išplanavimo. Pasitelkus papildomas dekoracijas, dvare filmavimui buvo įkurti ir užeigos kambariai, ir baras, ir gydytojo kabinetas…“ – sakė prodiuserė.

Taip pat filmavimui išnaudotos ir kitos vietos, esančios Krikštėnų ir Širvintų apylinkėse – tai kapinės, apleisti statiniai, kaimo trobos, ligoninė, teismas ir kt.

„Ieškant filmavimui tinkamų lokacijų padėjo ir Krikštėnų bendruomenė. Ji taip pat labai gelbėjo ir vieno filmavimo metu, kai skubiai prireikė aktoriaus – mažo vaiko“, – kalbėjo L. Ivanauskaitė.

„VRS Production“ pagal tarptautinį formatą kuriamoje lietuviškoje versijoje vaidina visas būrys profesionalių Lietuvos kino, teatro ir televizijos aktorių: A. Marčenkaitė, Arnoldas Eisimantas, Jolanta Dapkūnaitė, Dalia Michelevičiūtė, Monika Bičiūnaitė, Mindaugas Papinigis, Donatas Šimukauskas, Emilija Latėnaitė ir kiti.

Žiūrovų populiarumą pelniusio serialo „Paveldėtoja“ režisieriai– Mantas Verbiejus ir Ramūnas Cicėnas.

Nuotraukose įamžinti vaizdai iš būsimų šio sezono serijų.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Jurgita :
    Ukmergė gražus miestas
  • Adas :
    meksikietiska muilo opera, daugiau nieko gero is to serialo nera. Tokia nesamone, dar reikia sugebet sukurt :)

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas