Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Partrenkė perėja ėjusią moterį ir vaiką

Gegužės 30-ąją, apie 9.20 valandą,  Ukmergėje, Antakalnio gatvėje, ties 67-uoju numeriu pažymėtu pastatu, „Ford“ markės automobilis, kurį vairavo 63 metų moteris, nepraleido perėja ėjusios pėsčiosios su mažamečiu vaiku ir abu partrenkė. Jie buvo išvežti į ligoninę.

Nukentėjusiai moteriai nustatytas rankos  sumušimas, o dvejų metukų vaikas dėl galvos sumušimo paguldytas gydymui ir stebėjimui.

Dėl šio eismo įvykio, kurio metu buvo sutrikdyta žmonių sveikata, pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d.

„G. ž.“ inform.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • skaitytojas :
    Daugiau dėmesio tegul skiria pėstieji, eina per gatvę galvas iškėlę ,nusukę į šonus, jaunimas telefonuose sukyšę nosys ,o jūsų vairuotoju reikalas jus visus matyti..Saugokitęs nors kiek patys ir būkit ne savanaudžiai. Nors kiek pagarbos.
  • Aha :
    Su pėsčiųjų praleidimu pėsčiųjų perėjose yra reali problema. Jei pagrindinese Vytauto ir Kauno gatvėse vairuotojai dar stabteli praleisti pesčiųjų,tai kitose gatvėse tenka gerokai palaukti ar net laviruoti tarp automobilių. O rajoniniuose keliuose aplamai pesčiųjų perėjos nereikalingos - ten vidutiniškai 1 vairuotojas iš 10 tik sustoja. Perėja ar ne pereja - kelią pereisi tik kai visos mašinos pravažiuos ir pasitaikys tarpas.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas