Susitikimo dalyviai Molėtų rajono savivaldybėje.

Aktualijos, Naujausi

Ukmergiškiai lankėsi Molėtų rajono savivaldybėje

Gegužės 9-ąją rajono savivaldybės meras Darius Varnas, savivaldybės administracijos Strateginio planavimo, investicijų ir verslo plėtros skyriaus vedėja Inga Pračkailė, Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vedėjas Tadas Balžekas bei Turto ir įmonių valdymo skyriaus vedėja Daiva Gladkauskienė susitiko su Molėtų rajono savivaldybės meru Sauliumi Jauneika ir administracijos direktoriumi Sigitu Žviniu.

Popiečio susitikime buvo aptartos abi savivaldybes dominančios temos: savivaldybės darbo organizavimas, verslo pritraukimas, teritorijų planavimas ir pan. Taip pat diskutuota apie galimas bendras veiklas.

„Esame atviri bendradarbiavimui su kaimynais, džiaugiamės tokiu pat požiūriu ir iniciatyva. Taip pat matome ir daugiau naudingo savivaldybių bendradarbiavimo būdų, ypač matydami energingų ir iniciatyvių Ukmergės vadovų ryžtą“, – kalbėjo Molėtų rajono savivaldybės meras S. Jauneika.

„Ateityje tikimės glaudaus, sėkmingo ir prasmingo abiejų savivaldybių bendravimo įvairiose srityse“, – po susitikimo sakė meras D. Varnas.

Rajono savivaldybės administracijos Investicijų ir verslo plėtros skyriaus informacija

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas