Asociatyvi nuotrauka.

Naujausi, Nuomonių telefonas

Vairuotojo pažymėjimą siulo užsisakyti nuotoliniu būdu

Nijolė STUNDŽIENĖ

 

Laikraščio skaitytojas piktinosi, kad norėdamas pasikeisti pasibaigusio galiojimo vairuotojo pažymėjimą, yra priverstas dėl to važiuoti arba į Vilnių, arba į Jonavą.

„Esu pagyvenęs žmogus ir man būtų patogiau dokumentus susitvarkyti vietoje. Kodėl Ukmergėje negaliu to padaryti? Juk norint gauti naują asmens tapatybės kortelę ar pasą niekur važiuoti nereikia. Negi „Regitra“ negali įsteigti poskyrio Ukmergėje? Jis mūsų mieste veikia, bet neteikia tokių paslaugų. Kodėl? Laisvų patalpų visur yra sočiai, Policijos komisariato pastatas didžiulis ir stovi tuščias. Jame įsikūręs Migracijos poskyris, vietos atsirastų ir „Regitros“ atstovams“, – mintimis dalijosi ukmergiškis.

Valstybės įmonės „Regitra“ atstovė spaudai Justina Kazragytė teigė, jog įmonė, suprasdama klientų norą gauti paslaugas jiems patogiausiu būdu, yra sudariusi galimybę vairuotojo pažymėjimą užsisakyti nuotoliniu būdu, naudojantis skaitmeninėmis paslaugomis.

„Dokumentą internetu gali pasikeisti ir pradedantieji vairuotojai, ir tie, kurių pažymėjimas galioja 10 metų. Pastaruoju atveju būtina esminė sąlyga – asmuo turi turėti ne seniau kaip prieš 5 metus išduotą asmens tapatybės dokumentą ir galiojančią elektroninę medicininę pažymą.

Užsakytą vairuotojo pažymėjimą galima taip pat gauti į klientams artimiausią siuntų savitarnos terminalą arba naudojantis kurjerio paslaugomis tiesiai į namus.

Siekiame, kad paslaugos klientams būtų prieinamos ir teikiamos kokybiškai. Dabartinė paslaugų teikimo apimtis Ukmergėje parinkta vertinant, kaip efektyviai ir kokybiškai gali būti vykdomas klientų aptarnavimas. Kaip valstybės įmonė privalome įvertinti daugelį faktorių, siekiant optimaliai teikti viešojo administravimo paslaugas klientams visoje Lietuvoje“, – situaciją komentavo „Regitros“ atstovė.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Aleksandras nigmedzizianovas :
    Vairuotojo kartelis gauti

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas