Ukmergės sporto centro graplingo kovotojai.

Sportas

Pirmenybėse lydėjo sėkmė

Panevėžyje vyko Lietuvos atvirosios graplingo GI/NOGI taurės pirmenybės. Jose dėl apdovanojimų varžėsi per du šimtus sportininkų, atvykusių iš įvairių Lietuvos miestų, taip pat iš Lenkijos, Latvijos, Estijos. Pirmenybėse dalyvavo virš dviejų šimtų sportininkų.

Ukmergės sporto centrui atstovavo aštuoniolika kovotojų. Abejose – su kimono ir be kimono – disciplinose puikiai kovojo ir pirmas vietas laimėjo Naglis Gutauskas, Armandas Leonavičius, Kipras Pikauskas ir Arijus Augūnas. Pastarasis sportininkas taip pat varžėsi ir vyresnių amžiaus grupėje, abiejose disciplinose buvo antras. Antras vietas laimėjo ir Markas Morkūnas, o Artūras Aukštuolis liko trečias.

Disciplinoje be kimono nugalėtojais tapo Martynas Aukštuolis, Kristupas Kolosovas, Arlandas Tamošaitis ir Vytautė Navickaitė. Antras vietas laimėjo Deimantė Aukštuolytė, Arminas Tamošaitis ir Mantas Butkus. Treti liko Astijus Folmer, Gabija Verkauskaitė, Gabrielius Vilčinskas, Amelija Kuzina ir Tajus Stankevičius.

Disciplinoje su kimono pirmas vietas iškovojo D. Aukštuolytė, A. Folmer ir M. Butkus. Antri buvo M. Aukštuolis, A. Tamošaitis, G. Verkauskaitė, G. Vilčinskas ir A. Kuzina, treti – K. Kolosovas, A. Tamošaitis ir V. Navickaitė.

Susumavus visus komandinius taškus, Ukmergės sporto centro auklėtiniai mergaičių ir merginų, taip pat U11, U13, U15 berniukų grupėse laimėjo pirmos vietos taures, U17 ir suaugusių grupėje – antros vietos taurę.

Sportininkus varžyboms ruošė treneriai Artūras Sakas ir Eugenijus Simonaitis.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas