Aktualijos, Naujausi

Paštas duris atvers naujose patalpose

Kovo 30 dieną klientams duris atvers pagal naująją koncepciją įrengtas Ukmergės pašto skyrius. Į moderniai įrengtą naująjį miesto pašto skyrių, kuris įsikurs Vytauto g. 60–2, prekybos centro „Rimi“ pastate, persikels pašto skyriai, iki šiol veikę Kauno g. 11 ir Vilniaus g. 90A.

Kaip „Gimtajai žemei“ teigė Lietuvos pašto Komunikacijos projektų vadovas Lukas Zadarackas, naujose pašto patalpose bus įrengta patogi laukimo salė, taip pat erdvi siuntų savitarnos erdvė, kurioje bus galima patogiai paruošti savo siuntas išsiuntimui ir rasti visas pakavimui reikalingas prekes. Bendros būsimojo pašto skyriaus patalpos, įskaitant ir darbuotojams skirtas patalpas, sieks apie 95 kvadratinių metrų.

Įrenginėjant naujas pašto patalpas daug dėmesio skirta ir darbuotojų patogumui, užtikrintos geresnės jų darbo sąlygos: įrengtos patogios darbo vietos, specialūs stelažai, skirti siuntoms sudėti, virtuvėlė.

Taip pat Komunikacijos projektų vadovas pažymėjo, jog klientų patogumui šalia pašto skyriaus esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje transporto priemones galima statyti nemokamai, taip pat užtikrintas žmonių su negalia bei žmonių su vaikų vežimėliais patekimas į patalpas.

Tai bus jau 65 pagal naują koncepciją atnaujintas Lietuvos pašto skyrius.

„Skyrių atnaujinimas yra vienas iš strateginių Lietuvos pašto prioritetų, siekiant paslaugas teikti kokybiškai, patogiai bei šiuolaikiškai. Perkeldami skyrius siekiame juos įkurti dažnai gyventojų lankomose vietose, kurias patogu pasiekti tiek automobiliu, tiek pėsčiomis, taip pat užtikrinant įėjimą į patalpas žmonėms su negalia“, – teigė Lietuvos pašto tinklo vadovas Jonas Sadauskas.

Naujose patalpose įsikursiantis Ukmergės pašto skyrius antradieniais-penktadieniais dirbs nuo 9 iki 18 val., o šeštadieniais nuo 9 iki 13 val.

Pasak L. Zadaracko, šiuo metu Kauno g. 11 esančio pašto skyriaus patalpos ir toliau bus naudojamos, jose dirbs Lietuvos pašto laiškininkai, tačiau klientai čia nebus aptarnaujami. Tuo tarpu patalpos Vilniaus g. 90A liks nenaudojamos.

„G. ž.“ inform.

Nijolės STUNDŽIENĖS nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas