Mentorystės programos įžanginės sesijos dalyviai.

Aktualijos, Naujausi

Ukmergės „Spiečiuje“ startavo mentorystės programa

Rima BOŠKEVIČIENĖ

 Bendradarbystės centro „Spiečius“ Ukmergėje koordinatorė

 

Šiemet Mentorystės programa sulaukė didelio susidomėjimo – paraiškas tapti dalyviais užpildė Ukmergės, Vilniaus, Anykščių rajonų smulkaus ir vidutinio verslo atstovai. Programos dalyvių skaičius yra ribotas, todėl joje dalyvaus tik labiausiai motyvuoti ir siekiantys proveržio savo versle.

Mentorystės programos įžanginėje sesijoje visi atrinkti dalyviai, nors ir kuklindamiesi, tačiau su užsidegimu akyse pristatė save ir savo kuriamus verslus, pasidalino lūkesčiais ir siekiais.

Prie mentorių komandos šiais metais prisijungė patyrę verslininkai, įvairių sričių atstovai ne tik iš Ukmergės bet ir Vilniaus. Renginio metu mentoriai pristatė save, savo veiklas ir patirtis bei kalbėjo apie tai, kuo jie gali būti naudingi programos dalyviams.

Mentorystės projektas Ukmergės „Spiečiuje“ vyksta jau antrus metus, jo tikslas – padėti veržliems ir motyvuotiems verslo atstovams augti ir tobulėti. Mentorystės programa tęsis iki lapkričio mėnesio, tad laukia sunkus, įdomus ir prasmingas bendradarbiavimas.

Norinčius daugiau sužinoti apie „Spiečiaus“ veiklą, nemokamą pagalbą smulkiam ir vidutiniam verslui kviečiame užsukti Kęstučio a. 2–2 Ukmergėje.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas