Asociatyvi nuotrauka.

Kriminalai

Dar vienas nevaldomo mažamečio išpuolis

Šią savaitę policiją pasiekė dar vienas vaizdo įrašas su smurtu tarp nepilnamečių. Jame užfiksuota, kaip namo laiptinėje mažametis kojomis spardo ir muša vaiką. Vėliau į policiją kreipėsi ir nukentėjusiojo motina.

Kaip pasakojo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, vaizdo įrašas gautas iš nepažįstamos moters per savitarnos portalą ePolicija, kuriame piliečiai gali pranešti apie įvykius, kurių metu galimai buvo padarytas nusikaltimas. Pranešėja teigė, jog atpažino smurtautoją, tai – tas pats vaikas, kovo 15-ąją miškelyje sumušęs kitą berniuką. Ši egzekucija buvo filmuojama, o vėliau išplatinta socialiniuose tinkluose. Apie tai „Gimtosios žemės“ laikraštyje jau rašėme prieš savaitę, kovo 25 dienos numeryje.

Šįkart apie namo laiptinėje sumuštą sūnų pranešė ir jo mama. Pasak jos, tai įvyko kovo 16 dieną, bet nukentėjęs vaikas tėvams nedrįso to papasakoti. Motina smurtu kaltino daugeliui gerai žinomą nevaldomą dešimtmetį.

Pasak policijos atstovės A. Krogertienės, ir dėl šio atvejo nebus pradėtas ikiteisminis tyrimas, nes smurtautojas – nepilnametis. Apie įvykį, kaip ir anksčiau, informuoti vaiko teisių specialistai, pranešta Vaiko gerovės komisijai.

Taigi, istorija kartojasi, o atsakingos institucijos sprendžia, kaip padėti smurtaujančiam mažamečiui. Tuo tarpu tėvai Ukmergėje jau bijo išleisti vienus vaikus į lauką bei mokyklą…

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Vieną :
    kartą paklius tas vaikis į "geras" rankas, tada verks dėl jo
  • Jura :
    O kas suteiks pagalba sumustiems vaikams?
  • Zita :
    Na tikrai jau vaikų nebegalima suvaldyti!Kas bus ,kai jie užauga?Jau į gatvę negalima bus išeiti?Va įstatymai,kai tėvai net piktai pažiūrėt negali,nes vaikų teisės pažeidžia!Iki kokio lygio daejom.Baisu,mažas snarglys ,nevaldomas,nebaudžiamas.
  • Birute :
    Toje šeimoje reikia ir tėvus auklėti.
  • marus :
    Tai mūsų policija neįgali ar kaip čia suprast? Žino , kas toks ir nieko padaryt negali. Nusikaltimai kartojasi , nepilnametis ir dėl to jie bejėgiai. Kas bus jei koks tėvelis "paauklės" tą vaikį, kas tada bus kalti?

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas