Kriminalai

Vepriuose degė butas

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinė galėjimo tarnyba skubėjo gesinti tris gaisrus, taip pat keturis kartus vyko atlikti gelbėjimo darbų.

Kovo 8-ąją gautas pranešimas, kad Deltuvos seniūnijos Viliukų kaime dega medinis namas. Apie tai pranešusi šeimininkė iš namo išėjo, daugiau žmonių čia nebuvo. Atvykus ugniagesiams pastate buvo jaučiamas degėsių kvapas, nustatyta, jog dūmtraukyje degė suodžiai.

Kovo 10-ąją, 12.55 valandą, pranešta apie gaisrą, kilusį Veprių miestelyje esančiame daugiabutyje. Kai atvyko gaisrininkai, trečiame aukšte atvira liepsna degė trijų kambarių butas. Išdegė virtuvės patalpa, išardytos medinės lubos ir dalis medinių grindų. Iš buto išnešti du dujų balionai. Tuo metu vienas namuose buvęs buto savininkas dėl galimo apsinuodijimo dūmais buvo išvežtas į ligoninę. Patalpose dūmų detektorius veikė. Gaisro priežastys kol kas nežinomos, specialistai tiria kelias galimas versijas.

Kovo 11-osios naktį, 3.20 valandą, gaisras kilo Taujėnų miestelyje. Užsidegė arti gyvenamojo namo esantis ūkinis pastatas su priblokuota medine malkine. Sudegė malkinė ir pusė pastato stogo, apdegė apie 10 kub. m malkų. Nelaimės priežastys tiriamos.

Į gelbėtojus kovo 7 dieną kreipėsi Deltuvos seniūnijos Užuraisčio kaimo gyventojas. Jis pranešė, kad jau savaitę nemato pensininko kaimyno, atėjus prie jo namo šeimininkas neatidaro durų, todėl įtaria, jog jam galėjo sutrikti sveikata. Gelbėtojai atidarė namo duris ir įleido policijos pareigūnus bei medikus. Viduje rastas vyro kūnas.

Kovo 7-ąją, 19.04 valandą, gautas pranešimas, kad Pivonijos seniūnijos Vileikių kaime radus sprogmenį, įvestas planas „Skydas“. Paaiškėjo, jog daugiabučio namo rūsyje rasta prieštankinė mina. Atvykę Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ išminuotojai nustatė, kad tai mokomoji mina, ir radinį išsivežė.

Kovo 8-osios rytą, 8.26 valandą, pranešta, jog Šešuolių kaime vyras įkrito į garažo duobę, susižeidė galvą. Atvykus gelbėtojams žmogus gulėjo 1,5 m gylio garažo duobėje. Nukentėjusysis paguldytas ant gelbėjimo lentos, iškeltas iš duobės ir įkeltas į greitosios medicinos pagalbos automobilį.

Kovo 11-ąją Žemaitkiemio seniūnijos Martnonių kaime, kelyje link Balandžių kaimo, įklimpo pas ligonį vykusios greitosios medicinos pagalbos brigados automobilis. Atskubėję gaisrininkai ištraukė transporto priemonę.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas