Nuomonių telefonas

Klaidina sena iškaba

Loreta EŽERSKYTĖ

Sulaukėme ukmergiškio skambučio dėl IKI parduotuvės, esančios Ukmergėje, Vilniaus g. 62: „Praėjusių metų rudenį buvo pakeistas prekybos centro darbo laikas. Bet virš pagrindinių durų kabančios iškabos iki šiol niekas nepakeitė. Ji klaidina žmones, nes iš tolo galima matyti, kad parduotuvė dirba nuo 7.30 val. Bet tik priėjus prie durų gali perskaityti mažytį skelbimėlį, jog darbo laikas kitas…“

Skaitytojas taip pat samprotavo, galbūt iškaba nekeičiama, nes parduotuvė netrukus grįš prie buvusio ir iškaboje nurodyto darbo laiko.

Ukmergiškio pretenzijas perdavėme UAB IKI Lietuva komunikacijos vadovei Vaidai Budrienei.

„Atsiprašome mūsų kliento dėl patirtų nepatogumų. Maloniai prašome pirkėją vadovautis ant durų pakabinta informacija. Darbo laikai keičiami atsižvelgus į pirkėjų srautus. Kol kas pirkėjų srautai lemia, kad darbo laikas yra toks, koks nurodytas ant durų skelbimo“, – atsiųstame komentare paaiškino V. Budrienė. Ji taip pat pridūrė, kad parduotuvės darbo laiką galima pasitikrinti ir bendrovės tinklapyje.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Svarbiau :
    kelti tinklapio lankomumo rodiklius, o ne realybė. Jau senokai ir aš buvau ten suklaidintas
  • Valdas :
    Su tokiu atsakymų tai tik šūdo malimas. Nejaugi negalima tiesiog užklijuoti tą klaidingą darbo laiką o vėliau nuimti, kuomet bus toks koks yra.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas