Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Didelių dydžių liemenėlės lengvesnei moterų kasdienybei

Didelio dydžio liemenėlės yra tikras išsigelbėjimas moterims, kurios iš prigimties yra gausiai apdovanotos. Krūtinėms, kurių kaušeliai didesni, tikrai reikia labai specializuotų apatinių drabužių. Ne tik tokių, kurie gali sutalpinti didelę krūtinę, bet ir tinkamos konstrukcijos modelių.

Būtent tokios yra didelio dydžio reljefinės liemenėlės. Dėl specialios konstrukcijos jos ne tik pakeliančios krūtinę, ją palaiko, gražiai formuoja, bet ir sumažina stuburui tenkantį spaudimą. Tinkamai pritaikytas modelis puikiai tiks ne tik kasdienai, bet ir šventėms. Be to, tokios liemenėlės yra pagamintos iš malonių liesti medžiagų, o tai užtikrina dar didesnį komfortą.

Kuo skiriasi didelio dydžio įtampą mažinanti liemenėlė?

Yra keletas dalykų, kurie išskiria didelių dydžių liemenėles, mažinančias įtampą, ir dėl kurių jau vizualiai tokių liemenėlių neįmanoma supainioti su kitais modeliais. Visų pirma, didelio dydžio liemenėlės mažina įtampą:

  • jų kaušeliai labai dideli ir labai talpūs
  • kaušelių dizainas nėra tipiškas, bet specialiai pritaikytas labai didelių krūtų poreikiams ir patogumui.
  • jos turi platesnes petnešėles nei mažesnių dydžių liemenėlės. Dėl tokių plačių petnešėlių krūtų svoris geriau pasiskirsto ant pečių, todėl po dienos dėvint tokią liemenėlę nesijaučia diskomforto ir petnešėlės neįsirėžia į kūną.

Kam geriausiai tinka didelių dydžių liemenėlės?

Didelio dydžio spaudimą mažinančios liemenėlės tiks moterims, kurios turi labai dideles krūtis. Dėl didelių krūtų joms skauda nugarą, jos turi ribotas galimybes sportuoti ir negali tinkamai pritaikyti savo figūrai tinkančių drabužių.

Didelių dydžių liemenėlės atlieka ir kitas, papildomas funkcijas. Klasikinės liemenėlės didelėms krūtinėms turi surinkti krūtis, jas modeliuoti ir šiek tiek palaikyti. Įtampą mažinančios liemenėlės turi konkrečią užduotį: priversti krūtis nustoti sverti, nuimti svorį, sumažinti spaudimą stuburui, geriau paskirstyti svorį ant pečių. Kai kurie spaudimą mažinančių liemenėlių modeliai atrodo kaip korsetai, kurie padeda dar geriau nuimti svorį nuo pečių.

Norint išsirinkti tinkamą didelio dydžio liemenėlę, svarbu prisiminti, kad ji turėtų turėti gilius kaušelius, tinkamo pločio reguliuojamas petnešėles, gerai prie krūtinės priglundančią petnešėlę ir trijų eilių reguliuojamus kabliukus. Kad liemuo būtų lieknesnis, rekomenduojame rinktis liekninamąjį apatinį trikotažą ir mažinančias liemenėles, kurios vizualiai sumažina krūtinę.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas