Žadama, kad atšilus orams stoginė tuščia nebus.

Naujausi, Nuomonių telefonas

Prekiautojų laukia pasikeitimai

Loreta EŽERSKYTĖ

 

Sulaukėme ukmergiškio klausimo, kodėl Vilniaus g. prekyba nuo šaligatvio vis neperkeliama į tam tikslui pastatytą stoginę.

„Tvarkant Vilniaus gatvės skverą buvo nugriauta senoji prekyvietės stoginė ir jos vietoje pastatyta nauja. Kol vyko remontas, prekiautojai su prekėmis buvo persikėlę arčiau prekybos centro, ant šaligatvio. Dabar remontai baigti, ko dar trūksta, kad prekyba būtų perkelta į tam skirtą vietą?“ – domėjosi skaitytojas.

Su ukmergiškio klausimu supažindinome rajono savivaldybės administracijos Urbanistikos ir infrastruktūros skyriaus vedėjo pavaduotoją (vyr. architektą) Artūrą Sakalauską. Jis paaiškino, jog nepaisant to, kad prekyvietės stoginė įrengta, prekybos ten atnaujinti kol kas neskubama, nes laukia nemažai pakeitimų.

„Esame numatę atnaujinti visus mieste esančius prekybos kioskus ir dalį prekeivių perkelti į juos. Netrukus visuomenei bus pristatyti bendrojo plano pakeitimai, ukmergiškiai bus supažindinti, kaip turės atrodyti nauji prekybos kioskai“, – komentavo vyr. architektas.

Jo teigimu, kioskų iškėlimui ir naujų pastatymui numatyta skirti maždaug metus.

Pasak A. Sakalausko, minėtoji prekyvietės stoginė ateityje nebus tuščia, joje galės vykti prekyba daržovėmis, vaisiais.

AUTORĖS nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Auris :
    Kokia čia gali būti "sarmata"? Tai rinkos dėsniai - pigiau pirkti, brangiau parduoti ... Tai parodo kiek yra tinginių arba skubančių. Vietoj to, kad nusipirkti pigiau, perka vienu € brangiau, toks žmogaus pasirinkimas. Tai prie kurių priklauso "Aha", prie tinginių ar prie skubančių? Va tokiems ir naudingi gatvės prekeiviai.
  • Aha :
    Iseina is prekybcentrio su terbom visokiu darzoviu ir vaisiu prisipirke - ir iskart stoja prekiaut kaip savo uzaugintom tik eura uzsimete virsaus. Sarmatos neturi.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas