Atnaujintas Ukmergės pašto skyrius įsikurs prekybos centro „Rimi“ pastate.

Aktualijos, Naujausi

Ukmergėje liks tik vienas pašto skyrius

Loreta EŽERSKYTĖ

 

Lietuvos paštas informavo, kad vasario 23-ąją Vytauto g. 60–2 klientams duris atvers pagal naująją koncepciją įrengtas Ukmergės pašto skyrius. Į moderniai įrengtą naująjį miesto pašto skyrių, kuris įsikurs prekybos centro „Rimi“ pastate, persikels pašto skyriai, šiuo metu veikiantys Kauno g. 11 ir Vilniaus g. 90 A.

„Skyrių atnaujinimas yra vienas iš strateginių Lietuvos pašto prioritetų, siekiant paslaugas teikti kokybiškai, patogiai bei šiuolaikiškai. Perkeldami skyrius siekiame juos įkurti dažnai gyventojų lankomose vietose, kurias patogu pasiekti tiek automobiliu, tiek pėsčiomis, taip pat užtikrinant įėjimą į patalpas žmonėms su negalia“, – „Gimtajai žemei“ teigė Lietuvos pašto tinklo vadovas Jonas Sadauskas.

Pasak Komunikacijos projektų vadovo Luko Zadaracko, naujose pašto patalpose bus įrengta patogi laukimo salė, taip pat erdvi siuntų savitarnos erdvė, kurioje bus galima patogiai paruošti savo siuntas išsiuntimui ir rasti visas pakavimui reikalingas prekes. Bendros būsimojo pašto skyriaus patalpos, įskaitant ir darbuotojams skirtas patalpas, sieks apie 95 kvadratinius metrus.

Įrenginėjant naujas pašto patalpas daug dėmesio skirta ir darbuotojų patogumui, užtikrintos geresnės jų darbo sąlygos: įrengtos patogios darbo vietos, specialūs stelažai, skirti siuntoms sudėti, virtuvėlė.

Taip pat L. Zadrackas pažymėjo, jog klientų patogumui šalia pašto skyriaus esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje transporto priemones galima statyti nemokamai, taip pat užtikrintas žmonių su negalia bei žmonių su vaikų vežimėliais patekimas į patalpas.

Tai bus jau 65-as pagal naują koncepciją atnaujintas Lietuvos pašto skyrius.

Naujose patalpose įsikursiantis Ukmergės pašto skyrius antradieniais-penktadieniais dirbs nuo 9 iki 18 val., o šeštadieniais nuo 9 iki 13 val.

Komunikacijos projektų vadovas taip pat informavo, kad šiuo metu Kauno g. esančio pašto skyriaus patalpos ir toliau bus naudojamos, jose dirbs Lietuvos pašto laiškininkai, tačiau klientai čia nebus aptarnaujami. Tuo tarpu patalpos Vilniaus g. liks nenaudojamos.

„Lietuvos paštas siekia atsisakyti perteklinio ir savo veikloje nebenaudojamo nekilnojamojo turto. Todėl iškėlus pašto skyrių į naujas patalpas bendrovė skelbia aukcioną arba turtą parduoda kita teisės aktuose nustatyta tvarka“, – paaiškino bendrovės atstovas.

AUTORĖS nuotrauka

Palikite komentarą apie straipsnį

  • bbb :
    o dar sako kad baltarusijoi,rusijoi problemos,zmoniu neziuri,korupcija....pasiziurekit i save,valdzia jus valdzia....tfu... ir vel pilna tu paciu snukiu plakatu visur.... normaliems zmonems reklamu nereikia! juos ir taip zino ir gerbia..o cia...
  • vicemeres funkcijos :
    jaunimo politika; kaimo plėtra; nevyriausybinės organizacijos ir bendruomenės; švietimas; kultūra; kūno kultūra ir sportas; turizmas; tarptautinis bendradarbiavimas; sveikatos apsauga; socialinė parama; vaiko teisių apsauga. vat ir klauskite! TIKRAI PADES AR ""PADEJUSI" kartu su leonaviciene... gal ka pareplikuos, atsitraukus nuo savo telefonu
  • Arnas :
    Ukmergeje nemazai pagyvenusiu zmoniu, o kas daroma, kad jiems butu cia lengviau ir patogiau gyventi?! Pasto skyriai buve arciau namu uzdaromi. Miesto valdzios " rupesciu" autobusai poilsio dienomis nuo pietu sustabdomi- atseit, kulniuokit senukai pesciomis arba mokekit is pensiju taksams. Grazu...
  • Xxxx :
    2 mobiliuosius telefonus tik sugeba valdyti ... ir pareplikuoti, kai leidziama... Ai, dar taip simboliska plakatas ant barako balciunienes ...
  • ??? :
    Ka dabartine Ukmerges valdzia padare,kad pakovotu uz ukmergiskiu interesus??? Akuserijos skyriu panaikino,is visu buvusiu pasto skyriu liks tik kioskas kazkokiam prekybos centre...Ukmerge greitai is miesto taps eiliniu baznytkaimiu..viska naikina,viska griauna - paskutinis isvaziuojantis tegul isjungia sviesa. O Ukmerges sventoji trejybe: Janickas,Varnas ir Balciuniene nei pirsto nepajudino. Pries 20 metu kiekvienas miestelis turejo veikianti pasta,ambulatorija,vidurine mokykla - dabar nebera nieko...provincijoj viska sugriove ir sunaikino...dabar jau emesi naikinti ir miestus.....
  • Ukmerge :
    Uzupys zydu....
  • **** :
    Janickas balciuniene varnas=raugalas- toj damokesit jiem, kad oru kviepuojat, vaikstot salygatveis...
  • bbb :
    vat ir pagalvokit.ar verta balsuoti uz dabartine valdzia! tai absurdas...
  • Aha :
    Jei dabar eiles iki gatves - tai bus kai liks tik 1 pasto skyrius??? RIMI pati nesamoningiausia vieta. Pasto paslaugomis dazniausiai naudojasi pagyvene zmones vazinejantys viesuoju transportu - o ties RIMI net pesciuju pereja nepatogioj vietoje,reikia iki sankryzos paeiti - zinoma nemaza dalis pensiniku lakstys tiesiai per kelia. Nera patogesnes vietos kaip miesto centras.
  • ziauru :
    greit ukmergeje liks tik savivaldybe, kuri dirbs viena diena i savaite. kaimuose viska jau sunaikino , dabar emesi rajono centru.
  • O.k. :
    Kaimas valdzioje !
  • ewręė :
    uzupys miegamasis rajonas :)
  • Kodėl :
    Einama link dviejų Ukmergių, vienoje upės pusėje -viskas, kitoje-nieko.
  • Jolanta :
    Pasta naikina,turgelio nėra,bobutes ant šaligatvio prekiauja.Tai mokyklas ir darželius sukelkit į vieną vietą .
  • Dainora :
    O kodėl Rimi, ne IKI ,NORFOJE, MAXSIMOJE, EIFELYJE, ERMITAŽE, SENUKUOSE,BIKUVOJE. Užupis išvis virsta kažkokiu priemiesčiu, nei parku, nei skverų, nei įstaigų...

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas