Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Nuostabus poilsis su baidarėmis Aukštaitijoje

Svajojate apie plaukimą baidarėmis Lietuvos gamtoje? Plaukimas baidarėmis iš tiesų yra be galo aktyvus ir visais atžvilgiais vertingas bei nuotaikingas laisvalaikio praleidimo būdas. Plaukti galite kartu su šeimos nariais, artimaisiais, draugais ar bendradarbiais. Nuostabi Aukštaitijos gamta ir laiko leidimas kartu, atitrūkus nuo įprastos kasdienybės bus puikus būdas praplėsti akiratį ir labiau suartėti, patirti nepaprastų ir kvapą gniaužiančių įspūdžių.

Toliau šiame straipsnyje sužinosite viską apie baidares ir plaukimą jomis, apie Aukštaitijoje esančius baidarių maršrutus, nakvynę plaukiant baidarėmis bei daug kitų įdomių dalykų.

Baidarių nuoma

Susiruošus plaukti baidarėmis viskas, ko Jums reikės – tai tik keletas svarbiausių patogumui skirtų daiktų, gera apranga ir svarbiausia – nusiteikimas bei šauni nuotaika. Tiesa, dar reikės pačios baidarės, kurią gausite iš baidarių nuoma užsiimančių specialistų.

Baidarių nuoma tikrai nėra brangi. Tai ne kažkoks išskirtinis, tik turtingiesiems prieinamas malonumas. Iš tiesų, plaukti baidarėmis visai nebrangu ir tą gali laisvai padaryti kiekvienas, tik ne kiekvienas prisiruošia.

Jeigu norite pigesnės baidarių nuomos, geriausia yra kreiptis ne savaitgalį ar šventinę dieną, o darbo dieną. Dėl mažesnio užsakovų kiekio darbo dienomis baidarių kainos mažesnės. Baidarėms taikoma nuolaida ir tada, kai keliaujama didesnėmis žmonių grupėmis.

Išskirtiniai baidarių maršrutai

Jeigu jau išsirinkote baidarę, metas peržiūrėti maršrutus. Kokiais vandenų keliais plauksite. Ar reikalingas lengvo, ar vidutinio ar sunkesnio sudėtingumo lygis? Atsižvelkite ir į plaukimo trukmę – galimi trumpi ir ilgesni, net kelių dienų plaukimai. Sau tinkamą maršrutų pasirinkimą ras ir pradedantieji, ir patyrę baidarių plaukikai.

Jauki nakvynė gamtoje

Netiesa, jog plaukimas baidarėmis varginantis ir diskomfortiškas. Plaukiant baidarėmis, visada galima sustoti krante ir pailsėti gražiose, specialiai įrengtose poilsio vietose, o jeigu plaukiate ilgesne atkarpa – ir patogiai pernakvoti. Nakvynė galima jaukiuose vasariniuose nameliuose arba palapinėse prie laužo.

Užteks sėdėti namuose! Metas pajudėti su baidarėmis ir išvysti gražiausius Aukštaitijos kampelius bei šauniai praleisti laiką su draugais ar kolegomis. Plaukimas baidarėmis dovanos nepamirštamus įspūdžius, kuriuos visi kartu prisiminsite dar labai ilgą laiką.

Daugiau apie baidarių nuomą sužinosite: https://superbaidares.lt/

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas