Talentingiausiųjų moksleivių apdovanojimai vyko Meno mokykloje.

Jaunimas, Naujausi

Pagerbti gabiausieji rajono vaikai ir jaunimas

Baigiantis metams tradiciškai apdovanoti gabiausieji rajono vaikai ir jaunimas iki 25 metų. Iškilmingas apdovanojimas šįkart vyko Ukmergės meno mokykloje, į kurią buvo pakviesti talentingiausieji moksleiviai, jų mokytojai ir tėvai.

Rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas, mero pavaduotoja Agnė Balčiūnienė, administracijos direktorius Darius Varnas, direktoriaus pavaduotoja Dalė Steponavičienė, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Vaidotas Kalinas 58-iems jauniesiems ukmergiškiams įteikė padėkos raštus ir piniginius prizus – nuo 50 iki 200 eurų. Iš viso šįkart išdalinta 7 950 eurų. Tarp apdovanotųjų buvo Sporto centro, Ukmergės sporto klubo „Vilkas“, Meno mokyklos, Jono Basanavičiaus, Antano Smetonos, Želvos gimnazijų, Senamiesčio ir „Šilo“ progimnazijų, Užupio pagrindinės mokyklos auklėtiniai.

Gabių vaikų ir jaunimo rėmimo fondas jau 16-us metus pagerbė įvairių tarptautinių, respublikinių kūrybos, meno, gebėjimų, mokslo konkursuose, pasiekimus sporto varžybose, rungtynėse, čempionatuose pelniusius rajono gabiausiuosius. Per tuos metus įvertinta, apdovanota tūkstančiai Ukmergės vaikų ir jaunuolių.

Fondo globėjas yra Ukmergės rajono meras, fondo komisijos pirmininkas – savivaldybės administracijos direktorius. Kaip skelbiama ukmergė.lt, Gabių vaikų ir jaunimo rėmimo fondą sudaro savivaldybės biudžeto ir rėmėjų skirtos lėšos. 2022 metais šį fondą parėmė bendrovės „Ukmergės duona“, „Ukmergės pramonės parkas“, „Ukmergės melioracija“, „Bikuvos prekyba“, „DAW Lietuva“, „Atkočių agroservisas“, „Baltukmės statyba“, „Adretas“ ir „Likmerė“. Pastaroji įmonė šiam fondui lėšų skiria nuo pat jo įsikūrimo pradžios – 2007 metų.

„G. ž.“ inform.

Dainiaus VYTO nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas