Ukmergiškis skundėsi, kad prie prekybos centro neturi kur pastatyti automobilį.

Nuomonių telefonas

Užsnigus aikštelėje neliko vietų neįgaliesiems

Nijolė STUNDŽIENĖ

 

Ukmergės miesto gyventojas skundėsi dėl šalia „Eifelio” prekybos centro, kuriame įsikūrusi ir parduotuvė „Norfa”, esančios automobilių stovėjimo aikštelės. Pasak ukmergiškio, o jis yra neįgalus, atvykus į „Norfos” parduotuvę, nėra kur palikti automobilio.

„Neįgaliųjų transportui skirtos vietos nepažymėtos, todėl nėra kur pastatyti automašinos. Aš sunkiai vaikštau, noriu automobilį palikti netoli įėjimo, deja, to padaryti negaliu. Nors šį parduotuvė man patinka, jos vengiu, renkuosi kitus prekybos centrus”, – kalbėjo laikraščio skaitytojas.

Pasak jo, šiltuoju metų laiku neįgaliųjų vietos buvo pažymėtos ant asfalto. O kai užsnigo, jų nesimato, todėl visi savo automobilius stato, kur jiems patogiau. Vyriškio teigimu, kitų prekybos centrų aikštelėse yra pastatyti ženklai, nurodantys, kad ši vieta skirta neįgaliesiems, ir vairuotojai žino, jog čia negali palikti savo transporto. „Kas trukdo taip paženklinti ir prie „Norfos” parduotuvės esančią automobilių stovėjimo aikštelę? O gal šiam prekybos centrui negalioja bendri reikalavimai?” – piktinosi ukmergiškis.

UAB „Norfos mažmena” atstovas spaudai Darius Ryliškis apie ukmergiškio iškeltą problemą informavo bendrovės administraciją. „Kai tik leis oro sąlygos, nutirps sniegas, neigaliesiems skirtos vietos bus pažymėtos spacialiais ženklais”, – teigė D. Ryliškis.

Loretos EŽERSKYTĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas