Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Nagų priauginimo priemonės – kokios jos ir kas tai?

Nagų priauginimas yra viena iš dažniausiai atliekamų procedūrų, kurią galima atlikti ne tik grožio salone, bet ir namuose. Žinoma, ši nagų procedūra reikalauja tam tikrų žinių ir įgūdžių, tačiau su kokybiškomis nagų priemonėmis padaryti nepriekaištinga nagų rezultatą – įmanoma! Nagų priauginimo priemonės iš Klipshop.lt yra puikus sprendimas tiems, kuriems svarbi manikiūro kokybė ir ilgalaikis rezultatas!

Kokiomis priemonėmis galima atlikti nagų priauginimą?

Nagų priauginimo procedūra yra atliekamas dviem būdais: su akrilu arba geliu. Šiuo metu, pats populiariausias priauginimo būdas – su geliu. Dirbti su geliu yra labai paprasta, nes jis gali būti įvairiausių tirštumų. Gelio tirštumas yra aktualus tiems, kurie nagų priauginime yra pradžiamoksliai (kuo tirštesnis nagų gelis, tuo su juo paprasčiau dirbti). Taip pat naudojant gelį galima rinktis tarp formelių ir tipsų, todėl vėlgi atsiveria platesnės pasirinkimo galimybės. Nagų formelės turi specialią lipnią juostą, kurią reikia pakišti po natūralaus nago galiuku. Šioje procedūros dalyje būkite itin atidūs ir priklijuokite taip, kad neliktų jokių tarpelių! Vėliau viskas atliekama taip, kaip ruošiant nagus paprastam arba geliniam lakavimui. Jeigu pasirinksite nagų tipsus, tuomet jums reikės išsirinkti tokius, kurie yra vienodi su jūsų nago dydžiu. Klijus užtepkite ant tipso galiuko ir jį užklijuokite 45 laipsnių kampu. Kai klijai išdžiūs, su dilde pašalinkite susidariūsį gumbelį (tarp natūralaus nago ir tipso). Vėliau viską darykite taip, kaip ruošiatės darytis įprasta arba ilgalaikį lakavimą. Svarbu paminėti tai, kad jeigu ruošiatės atlikti gelinį lakavimą, naudotumėte tiek nagų bazę, tiek viršutinį sluoksnį! Nesvarbu, kad priemonės yra tepamos ant „netikrų nagų“, sukibimas su nago plokštele – vienodas.

Kaip atliekamas nagų priauginimas?

Prieš pradedant nagų priauginimo procedūrą, labai svarbu tinkamai nudezinfekuoti rankas. Tam geriausia naudoti dezinfekcinį skystį, nes įpraste muile gali būti įvairių priemaišų, kurie sausina rankų odą. Kai rankos jau apsaugotos nuo bakterijų, tuomet galima pereiti prie nagų odelių. Tai geriausia padaryti su mediniu pagaliuku. Atlikus higieninį manikiūrą, nagus nuriebalinkite su nuriebalintoju, kuris leidžia nagų geliui geriau laikytis ant nagų. Su minkštu blokeliu švelniai pašiauškite nagų plokštelę. Nuvalykite visas dulkes, dar kartą nudezinfekuokite rankas ir nuriebalinkite nagus. Po šios procedūros eigos galite jau pereiti prie nagų priauginimo etapo. Jeigu tai darote pirmą kartą, tuomet neskubėkite ir viską geriau darykite lėčiau, tačiau atidžiau.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas