Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

5 vietos, kur praleisite romantiškas atostogų akimirkas

Kelionė dviem leis trumpam pabėgti nuo kasdienybės ir praleisti romantika dvelkiančias akimirkas, tačiau tokią išvyką pravartu gerai suplanuoti iš anksto. Ypač, jei norime sustiprinti tarpusavio santykius. Pasaulis siūlo daugybę gražių vietų, tačiau ne visos tiks romantiškoms atostogoms. Kur geriausia išsiruošti? Kviečiame skaityti mūsų pasiūlymus!

Italija ir Komo ežeras 

Į romantiškas atostogas, kurios paliks nepamirštamas akimirkas dviese, nebūtina vykti už vandenyno. Europoje Jūsų laukia daugybė gražių vietų, kurias tikrai verta aplankyti. Dauguma renkasi Paryžių ir Disneilendą arba Žydrąjį krantą. Taip pat populiari yra Kroatija, Graikija, Turkija ir Kipras. Juolab kad daugelis kelionių agentūrų tokias keliones siūlo už patrauklią kainą (vadinamosios paskutinės minutės kelionės). 

Romantiškoms atostogoms dviese verta rinktis išskirtinę vietą. Joms puikiai tiks Komo ežeras, kuris ne sezono metu irgi siūlo gražų ir saulėtą orą bei daugybę pramogų. Prie Komo galima atvykti iš Milano. Kelionė traukiniu trunka kiek daugiau nei valandą. Šiame regione yra daugybė žavių miestelių ir vilų, tiesiog kviečiančių ilgiems pasivaikščiojimams.  Neabejotinai populiariausia yra Varenna ir Beladžas. Tokias romantiškas poilsis dviems prisiminsite ilgus metus.

Egzotiška kelionė į Balį  

Balis – tai populiarėjanti kryptis, kurią renkasi turistai iš įvairių šalių, o viskas prasidėjo nuo garsaus filmo „Valgyk, melskis, mylėk“, kuriame vaidino Julia Roberts. Jis nepaprastai išpopuliarino šią atostogų vietą. Balis yra tikrai magiška sala, kurioje ištisus metus vyrauja gražus oras ir aukšta temperatūra. Kvapą gniaužiantys saulėlydžiai, turkio spalvos vanduo ir smulkus baltas smėlis garantuoja sėkmingas atostogas.

Maldyvai – tai dar viena egzotiška vieta 

Kelionių agentūrose dažnai galima rasti patrauklius skrydžių į Maldyvus pasiūlymus. Šioje mažose salose įsikūrusioje šalyje Jus nustebins nuostabus kraštovaizdis: žydras vanduo, nuostabūs paplūdimiai ir aukštos palmės. Daugelis salų yra žmogaus nepaliestos ir visiškai negyvenamos, todėl Maldyvai garantuoja ramybę, atsipalaidavimą ir palaimingą tinginystę nuostabiame kraštovaizdyje.

Rinkitės safarį Kenijoje

Kalbant apie egzotiškas vietas, tikrai verta atkreipti dėmesį į Keniją. Tai viena romantiškiausių vietų, kur galima pajusti tiesioginį ryšį su Afrikos gamta. Įsimintina pramoga Kenijoje yra safaris, kurio metu iš arti pamatysite laukinius gyvūnus. Įsimylėjėlių poros gali susigundyti išsinuomoti nedidelius žavius ​​namelius pakrantėje arba prabangius apartamentus viename iš garsiųjų kurortų. Civilizacijos nesugadinti paplūdimiai, nuostabūs kraštovaizdžiai, dykumos, kalnai – Kenijoje yra viskas, ko gali trokšti širdis.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas