Kriminalai, Naujausi

Sulaikytas asmuo, apvogęs bažnyčias

Kaip informavo Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė, Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė įtariamąjį, apvogusį Ukmergės šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčią.

Vagystė maldos namuose įvykdyta lapkričio 13-osios naktį. Išlaužus zakristijoje buvusio seifo duris, iš jo pavogti pinigai, 7 000 eurų. Vagys į vidų pateko per pagrindines bažnyčios duris. Po šio įvykio rajono Policijos komisariate dėl svetimo turto grobimo įsibrovus į patalpas buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 2 d.

Lapkričio 16-ąją policijos pareigūnai sulaikė įtariamąjį. Tai 22-ejų metų Ukmergės miesto gyventojas. Asmuo jau ne kartą teistas. Pas įtariamąjį namuose buvo atlikta krata, kurios metu rasta dalis pinigų ir narkotinės medžiagos. Už dalį pavogtų pinigų ukmergiškis buvo spėjęs įsigyti automobilį „Audi A6“.

Taip pat pareigūnai išsiaiškino, kad įtariamasis praėjusią savaitę apvogė ir Anykščių bažnyčią, iš kur pagrobė aukų dėžutę, kurioje buvo 500 eurų. Tyrimas dėl šios vagystės atliekamas Anykščių rajono policijos komisariate.

Penktadienį policijos pareigūnai kreipėsi į teismą dėl įtariamojo suėmimo.

„G. ž.“ inform.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas