Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Grožio ir kūno priežiūros prietaisai: nauda ir efektyvumas

Grožio pasaulyje dažnai galime išvysti vieną naujovę po kitos, kurios ne tik sprendžia daugelį odos problemų, bet ir siūlo grožio salono kokybę tiesiog namuose. Karantino laikotarpis ne vieną paskatino išbandyti grožio salonuose atliekamas procedūras tiesiog savarankiškai namie, o tai daugeliui tapo patogesniu bei prieinamesniu variantu net ir karantinui pasibaigus. Nors grožio salonuose teikiamos paslaugos yra profesionalios ir efektyvios, namuose atliekamos procedūros gali būti pigesnės bei ne mažiau veiksmingos, jeigu naudojate kokybiškas priemones pagal gamintojo instrukcijas. Taigi, apžvelkime šiuo metu kelis populiariausius grožio prietaisus ir jų efektyvumą naudojant namuose.

Grožio salono kokybė jūsų namuose

Mėgstančias veido procedūras darytis salone galimai sudomins ir LED veido kaukė, kuri kovoja su akne ir bėrimais, skaistina odą, mažina raukšles bei suaktyvina odos priežiūros priemonių įsisavinimą. Tai mokslu pagrįsta ir visiškai saugi procedūra, kurioje naudojama fotoninė šviesa gerina ląstelių atsinaujinimą ir raumenų tonusą, o tai suteikia jauninamąjį poveikį.

 Kasdienės grožio procedūros, tokios kaip kūno plaukelių šalinimas, reikalauja nemažai laiko, pastangų ir planavimo. Jau kuris laikas ypač populiari ir saugi fotoepiliacijos procedūra sudomina vis daugiau moterų, tačiau daugumai tik grožio salone prieinama paslauga išlieka tik svajone, nes reikalauja pernelyg didelės finansinės investicijos. Šiandien fotoepiliatorius suteikia galimybę atlikti šią procedūrą namų sąlygomis už gerokai mažesnę kainą. Fotoepiliacija – tai kūno plaukelių šalinimo būdas naudojant intensyvią pulsinę šviesą (IPŠ). Ši procedūra bus efektyvi tik tamsesnius plaukelius turinčioms moterims, kadangi veikimui yra svarbus odos ir plaukelių spalvų kontrastas, taip pat nesergančioms onkologinėmis ar odos ligomis. Fotoepiliacija yra visiškai saugi ir neskausminga, o svarbiausia – suteikia ilgalaikį rezultatą, kurio galima tikėtis po 6-8 procedūrų.

Ultragarsinis veido valymas – tai dar viena procedūra, atliekanti ne tik giluminio odos valymo funkciją, raudonos ir mėlynos šviesos terapiją, bet ir aktyvinanti kolageno gamybą, gerinanti kraujotaką ir lėtinanti odos senėjimo procesus. Šis prietaisas ypač patiks daug keliaujančioms dėl kompaktiško dydžio ir didelio funkcijų spektro. Štai galvaninis aparatas veidui veikia panašiu principu, kaip ir ultragarsinis prietaisas, tačiau naudoja galvaninę srovę ir garsinius virpesius, kurie valo, maitina ir stimuliuoja veido odą.

Dar viena ganėtinai nauja priemonė yra akių masažuoklis. Prietaisas gali būti priskiriamas į sveikatai naudingų priemonių kategoriją, nes stimuliuoja akupunktūros taškus aplink akis ir mažina akių įtampos sukeltą galvos skausmą. Penkiolikos minučių procedūros metu specialus prietaisas, primenantis masyvius akinius, naudoja oro slėgį, kuris fiziškai masažuoja akis ir odą aplink jas. Taip gerinama kraujotaka, medžiagų apykaita, mažinamas akių nuovargis ir spazmai, tad gražėja oda aplink akis, mažėja raukšlelės ir tamsūs ratilai po akimis.

Ar verta?

Norėdami atsakydami į šį klausimą, turėtume įvertinti šių prietaisų naudą ir finansinę investiciją ilgalaikėje perspektyvoje. Prietaisų kainos varijuoja, tačiau ši investicija yra vienetinė, o naudojimas – daugkartinis. Kainos atžvilgiu namų naudojimo grožio prietaisai yra gerokai pigesni nei profesionalios procedūros grožio salonuose, o dar labiau sutaupyti galite pasinaudoję išpardavimais, tokiais kaip Juodasis penktadienis. Svarbiausia atminti, kad šių prietaisų efektas bus geriausias pasirinkus kokybiškas priemones, taip pat reguliariai atliekant procedūras pagal nurodymus.

 Grožio inovacijos – tikra dovana šiandienos skubančiame pasaulyje, nes suteikia galimybę puoselėti savo sveikatą ir grožį bei palaikyti odos jaunystę. Grožio ir odos priežiūros priemonių pasiūla išties didelė, o nauda ir saugumas sveikatai pagrįsti mokslininkų. Vienetinė investicija – daugkartinis naudojimas ir ilgalaikis efektas. Kas gali būti geriau, tiesa?

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas