Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Praktiškos dovanos verslo partneriams įvairioms progoms

Tikriausiai net nereikia pasakoti, kaip svarbu palaikyti gerą santykį su verslo partneriais ir reguliariai jiems priminti, kad vertinate Jus siejantį ryšį. Tai lengviausia parodyti nustebinant juos naudingomis dovanomis – nors dažniausiai jų ieškome artėjant gražiausioms metų šventėms, apie tokius sprendimus galima pagalvoti ir kitomis progomis. Pateikiame keletą praktiškų idėjų, kurios turėtų patikti Jūsų verslo partneriams.

Rašymo priemonių rinkiniai

Tai – kone saugiausia ir universaliausia dovana, kurią dažnai renkame ne tik verslo partneriams, bet ir kitiems asmenims, su kuriais turime darbinių ryšių. Tačiau dėl to ji nėra mažiau vertinga – priešingai, rašikliai visuomet atrodo itin solidžiai. Be to, tai yra saugus pasirinkimas net ir tuomet, jei su partneriais dar nespėjote užmegzti glaudesnių ryšių. Galite rinktis pavienius, žymiais prekiniais ženklais pažymėtus plunksnakočius ar, pavyzdžiui, prabangių rašiklių rinkinius. Kai kurie iš jų iš karto komplektuojami su elegantiškomis dėžutėmis, tad galėsite mažiau dėmesio skirti dovanos įpakavimui.

Kiti ofiso reikmenys

Kiti biure praverčiantys atributai taip pat yra dažnas pasirinkimas, kurį vertėtų apsvarstyti ieškant praktiškos dovanos verslo partneriui. Juk daugeliui verslininkų tikrai praverstų darbo knyga, kalendorius, vizitinių kortelių dėklai, dokumentų aplankai ar kiti panašūs ofiso sprendimui. Žinoma, šiuo atveju reikėtų susilaikyti nuo pačių pigiausių pasirinkimų ir pirmenybę teikti prabangesniems reikmenims. Jei rinksitės kokybiškas medžiagas ir unikalius dizainus, partneriui parodysite, kad į dovanos parinkimą iš tiesų pažiūrėjote rimtai – tokia ir turėtų būti Jūsų siunčiama žinutė. Paspaudę čia, rasite dar daugiau dėmesio vertų idėjų.

Interjero detalės

Jei pasitikite savo skoniu ir maždaug įsivaizduojate, kokį turi būsimasis dovanos gavėjas, galima pagalvoti ir apie interjero detales, kurias partneris pritaikys biuro aplinkoje, o galbūt – net ir namuose. Vienas iš tokių variantų yra statulėlės – tokiems suvenyrams tikrai pavyks surasti vietos ant stalo ar lentynos, tad tokia dovana bus pakankamai universali. Šiuo atveju ir vėlgi reikėtų pirmenybę teikti aukštesnės kokybės medžiagoms. Taip pat galima pagalvoti apie paveikslą ar reprodukciją: nors rizikos renkant tokią dovaną bus dar daugiau, atrasite ne vieną pakankamai neutralų kūrinį, kurį partneris galės (ir norės) pasikabinti ant savo kabineto sienos.

Maisto produktų rinkiniai

Nors pagalvoję apie tokius rinkinius pirmiausiai įsivaizduojame kuklius kavos ar arbatos rinkinukus, Jūs galite pasistengti, kad toks komplektas būtų kur kas originalesnis, vertas Jūsų partnerio. Dabar tapo populiaru dovanoti tokias valgomas dovanas – jei žinote, ką mėgsta Jūsų verslo partneris, tikrai maloniai jį pradžiuginsite. Tačiau galite ir savo nuožiūra parinkti degustacijos vertus gėrimus ir maistą. Jei nupirksite gurmaniškus, aukščiausios kokybės produktus ir pasirūpinsite žavingu įpakavimu, tokia dovana atrodys labai išskirtinai – dėl tokio rezultato iš tiesų verta pasistengti.

Išskirtinės dovanos

Jei laukia svarbi proga ar ruošiatės nustebinti itin svarbų verslo partnerį, verta pagalvoti apie išskirtines, labiau suasmenintas dovanas. Tiesa, norėdami tokią išrinkti, turėsite labiau pasidomėti gavėjo pomėgiais. Pavyzdžiui, jei žinote, kad jis vertina klasiką, galite išrinkti jam patefoną. O jeigu toks prietaisas jau stovi jo namuose, galite papildyti plokštelių kolekciją. El. parduotuvėje Pigu.lt vinilinės plokštelės nustebins plačiu asortimentu, tad tikrai surasite tokią, kurios partneris dar neturi. Priklausomai nuo pomėgių, panašių variantų sugalvosite ir daugiau: nors pasistengti reikės labiau, toks indėlis tikrai neliks nepastebėtas.

Tarp visų šių dovanų idėjų turėtumėte atrasti bent kelias, kurios turėtų patikti verslo partneriams. Pagalvokite apie jų asmenybes, atsižvelkite į pomėgius – taip dar lengviau nuspręsite, ką jiems padovanoti.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas