Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Būtiniausios 2022 m. rudens/žiemos stiliaus detalės

2022 m. rudens/žiemos kolekcijų drabužiai pasižymi elegantišku nuoširdumu: struktūriški kostiumai, grakštūs ilgi sijonai ir paprastos baltos maikutės yra vienos iš populiariausių idėjų. Svarbiausia bus lengvumas. Tad palikime visą puošnumą aksesuarams!

Nuo grubių sportbačių iki pūkuotų skrybėlių ir piniginių – pėdsaką palikę aksesuarai yra keistesni bei siurrealistiškesni nei bet kada anksčiau. Kai kurie jų, pavyzdžiui, Chanel rankinės su širdelėmis, yra akivaizdžiai patrauklūs. Prie kitų, tarkim, Loewe milžiniškų stiletų, reikės priprasti. Netgi visiškai pragmatiškas diržas tapo eksperimentų priemone: Miu Miu, Peter Do bei Altuzarra juos sluoksniavo po du ir tris. Čia apžvelgiamos madingiausios prekės moterims, apie kurias privalote žinoti šį sezoną.

Stambūs loaferiai

Mufleriai ir toliau išlieka populiariausias mados atstovų avalynės pasirinkimas. Ypač verti dėmesio grubūs siluetai, kurie yra patogūs ir elegantiški. Be to, juos itin paprasta derinti. Loaferius galite nešioti ir kasdien, ir priderinti prie proginio įvaizdžio.

Ilgaauliai batai virš kelių

Karščiausi rudens batai siekia iki kelių ar aukščiau. Jie idealiai tinka sukurti elegantišką įvaizdį nuo galvos iki kojų. Nesvarbu, ar renkatės šį sezoną geidžiamas mini sukneles, ar, atvirkščiai, maksi sijonus, kurie dominavo daugelyje podiumų, aukšti batai neabejotinai sukurs trokštamą elegantišką liniją.

Kaklaraiščiai kiekvienai progai

Tokie dizaineriai kaip Louis Vuitton ir Ralph Lauren į seksualiai atrodančius kostiumus, derinamus su elegantiškais užsegamais marškiniais, įnešė šį oficialios aprangos elementą. Išbandykite drąsų krištolinį kaklaraištį arba pasirinkite klasikinius dryžius. Galimybės yra neribotos.

Klasikinės rankinės per petį

Klasikinės rankinės per petį su moderniomis detalėmis nesitraukia iš mados viršūnių. Tai buvo matyti ir Saint Laurent, ir Gucci kolekcijose.

Spalvoti akiniai nuo saulės

Nuo rudeninių spindulių apsaugos spalvoti akiniai nuo saulės. Puikus to pavyzdys – Versace saulės akiniai iš riboto leidimo kolekcijos. Juose užfiksuotos visos 7-ojo dešimtmečio nuotaikos: juodi rėmeliai, ryškiai oranžinis lęšių atspalvis ir Versace auksinės emblemos ant kojelių.

Asociatyvi nuotrauka

Didelės rankinės

Didelės rankinės karaliavo ant podiumų. Nors mini rankinių tendencija vis dar populiari, daugelis vis labiau atsigręžia į didelių rankinių trendą. Viskas dėl funkcionalumo – į jas galima sutalpinti žymiai daugiau daiktų.

Šiuolaikiniai perlų papuošalai

Perlų papuošalai šiuo metu yra labai populiarūs. Jie geba suderinti nemirštančią klasiką ir modernizmo dvelksmą. Ieškokite unikalių formų ir derinių. Jei norite atnaujinti savo įvaizdį, perlų vėrinį sluoksniuokite su dar pora grandinėlių ar pakabuku.

Flora + fauna

Floros ir faunos tendencija pasireiškia visur: ir drabužių raštuose, ir papuošalų detalėse. Tai buvo matyti Carolina Herrera mados namuose, kur dizaineris Wesas Gordonas sujungė 2 tendencijas į vieną, sukurdamas masyvų krištolinį gėlių vėrinį.

Metalų maišymas

Po elegantiškų, skulptūriškų metalo dirbinių atsirado mišrių metalų tendencija. Nesvarbu, ar tai būtų skirtingų tonų papuošalų sluoksniavimas tarpusavyje, ar Lanvin pavyzdžiu sukurtas kelių atspalvių auskarų rinkinys. Tai rafinuotas ir modernus trendas, kurį dizaineriai dievina.

Šildančios balaklavos

Šaltuoju metų laiku keliaujantiems po miestą būtina apsauga nuo gamtos stichijų. Balaklava yra puikus būdas vienu metu išlaikyti galvą, ausis ir kaklą šiltus. Išbandykite Gucci trikotažinę versiją arba rinkitės spalvingesnį variantą.

Diržų tendencijos

Kalbant apie diržus, šiemet daug mažiau matysite dizainerio logotipų. Ieškokite sugrįžtančių grandininių diržų ir klasikinių odinių diržų su auksinėmis sagtimis. Nepamirškite diržų sluoksniavimo tendencijos!

Margaspalvės skarelės

Įvairių raštų ir spalvų skarelės buvo vasaros stiliaus pagrindas. Šį sezoną tendencija išliks kaip ypatingas būdas suteikti siluetui kryptingumo. Juk skareles galima dėvėti įvairiais būdais: užsirišti ant galvos, užsimesti ant pečių, apsivynioti aplink kaklą… Kalbant apie spalvas, skarelės turėtų būti margaspalvės ir raštuotos, pagyvinančios monochromatinę aprangą. Ypač stilingai atrodo sodrūs raudoni tonai, gėlių raštas, rudi atspalviai. Puikus pavyzdys – šis aksesuaras.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas