Kaune vykusiame bėgime dalyvavo K. Mikulėnas (kairėje), J. Songaila ir Ž. Maleronka.

Sportas

Varžybose – ir ukmergiškiai bėgikai

Nijolė STUNDŽIENĖ

 

Ukmergės bėgimo entuziastai aktyviai dalyvauja šalyje rengiamose varžybose.

Į redakciją užsukęs ukmergiškis Juozas Songaila pasidžiaugė sėkmingais startais, kurių pastaraisiais mėnesiais išties buvo nemčažai.

Rugpjūtį ukmergiškiai bėgo Lietuvos bėgimo taurės (LBT) etapuose – Biržuose, „Biržų kilometrai“ trasoje, Šilalės miesto bėgime bei Alytaus pusmaratonyje.

Rugsėjis prasidėjo dar vienu LBT etapu – Zarasų pusmaratoniu. Pirmąjį rudens mėnesį tai pat dalyvauta kasmet vykstančiame tarptautiniame „Rimi Vilniaus maratone“ ir Palangos maratone.

Spalis ukmergiškiams prasidėjo Kaune, Laisvės alėjoje, surengtu labdaros bėgimu. Devintą kartą vykusiame rožinio kaspino paramos bėgime „Pink Run su BENU“ renginio dalyviai kviesti aukoti su krūties vėžiu kovojančių moterų reabilitacijai. Bėgimo entuziastai galėjo rinktis trasas nuo 600 metrų iki 10 km.

Spalio 9 dieną ukmergiškiai bėgimo mėgėjai vyko į Uteną ir dalyvavo VšĮ „Maratomanija“ ir rajono savivaldybės trečią kartą surengtame Utenos hipodromo maratone. Tai buvo ir LBT 13-asis etapas.

Minėtuose bėgimuose aktyviausi buvo J. Songaila, Žilvinas Maleronka, Deivydas Kulakauskas, Kęstutis Mikulėnas, Sergejus Folmer, Gintautas Gelūnas, Rusnė Valeikienė ir Toma Imbrasienė.

Pasak J. Songailos, rajono bėgimo entuziastų laukia dar du Lietuvos bėgimo taurės etapai Rumšiškėse ir Tauragėje.

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas