Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Karteris, kokią funkciją jis atlieka?

Praktiškai nė vienas vidaus degimo variklis neįsivaizduojamas be šio komponento. Kuris naudojamas praktiškai visur, pradedant automobiliais ir baigiant pjūklais bei kitais įrankiais. O jo pagrindinė funkcija yra surinkti variklio alyvą. Būtent todėl atsiradus kažkokiems pažeidimams pirmiausiai ir pastebimas alyvos nuotėkis. Dažniausiai ši detalė pjūkluose montuojama po variklio valdymo bloku. Ir iš esmės ji gali sėkmingai tarnauti praktiškai visą įrenginio eksploatacijos laiką, nebent atsiranda kažkokie mechaniniai pažeidimai. Kadangi ši dalis nėra iš tų, kurios natūraliai dėvisi bėgant laikui. Todėl dažniausiai ir keisti jos nereikės. Bent jau to daryti dažnai tikrai neteks.

Ar brangiai kainuoja tokia detalė?

Pati dalis tikrai nebus brangi, nors jų kainos gali svyruoti bei skirtis net iki dešimties kartų, priklausomai nuo konkretaus pasirinkimo. Kadangi kiekvienam pjūklo modeliui gali būti reikalingas bei tinkamas vis kitas karteris. Todėl pirmiausiai būtent pagal tai ir reikėtų rinktis. Yra variantų, kurių kaina nesiekia nė dešimties Eurų, tačiau yra ir tokių, kurie kainuoja virš 70 Eurų. Bet net ir pastarasis atvejis nebus tokia didelė investicija, žinant, kiek kainuotų naujas kokybiškas pjūklas. Todėl, jeigu tik tokia problema, galima drąsiai pakeisti šią detalę bei įrankį sėkmingai naudoti toliau. Kai kuriais atvejais gali būti galimybė rinktis tarp originalios to paties gamintojo dalies ir analogiškos tik mažiau žinomo gamintojo. Kuri neretai kainuoja kažkiek pigiau. Tačiau rekomenduojama rinktis to paties gamintojo variantą, kadangi tuomet jis tikrai tiks turimam pjūklui. Nors net ir ant neoriginalių detalių būna nurodyta, kuriems modeliams jos tinkamos. Tuo labiau, kad ir pačių pjūklų gali būti nežinomų gamintojų, kuriems specialiai nėra kuriamos atsarginės dalys.

Kodėl verta pirkti internetu?

Tai pakankamai specifinė detalė, todėl tikrai ne kiekvienoje net ir specializuotoje parduotuvėje ją pavyks atrasti. Tuo labiau, kad įprastose prekybos vietose yra ribota ekspozicijos erdvė, todėl ir pasirinkimo asortimentas tampa ribotas. Priešingai, negu internete, kur galima rinktis iš daugybės skirtingų prekių. Be to, net ir norint atrasti kažkokią specifinę detalę nereikės gaišti daugybės laiko. Kadangi visuomet galima pasinaudoti paieškos laukeliu ir įvesti, pavyzdžiui, karteris, o tuomet jau rinktis tik iš šių gaminių. Taip pat internete galima pasinaudoti specialiais filtrais, kurie suteikia galimybę išdėlioti visą asortimentą pagal norimus kriterijus, pavyzdžiui, kainą. Ir visos prekės yra pateikiamos ne tik su nuotraukomis, bet ir su išsamiais aprašymais, iš kurių žinosite, kokiems pjūklams tokia detalė tinkama. Kas ne tik padės pasirinkti, bet ir neleis suklysti. O prie viso to dar reikėtų pridėti ir daugybę sutaupyto laiko, kadangi apsiperkant internetu niekur nereikia keliauti ar aplamai išeiti iš namų, kas tikrai patogu.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas