Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Striukės vyrams: 2022-ųjų ruduo. Kaip atrodyti madingam?

Ar tikrai tik moterims rūpi – ką jos kasdien vilki? Daugelis vyrų atsakytų, kad ne. Jiems taip pat yra svarbu, kad kasdieninė jų apranga – būtų ne tik funkcionali, tai yra, šilta, tačiau ir graži.

Kiekvienais metais dizaineriai supažindins su sezono tendencijomis. 2022-ųjų ruduo – ne išimtis. Šiame straipsnyje – trumpas aptarimas, kokios striukės vyrams šį sezoną yra „ant bangos“.

Daugiau spalvų

Dizaineriai siūlo rinktis ne tik lauko drabužius, tačiau ir apatinius – kuo ryškesnius, kuo labiau traukiančius akis, galbūt net pozityvesnius. Rinkoje rasite labai daug striukių, kurios yra ryškios, spalvotos. Ir skirtos ne tik moterims, tačiau taip pat ir vyrams.

Skatinama vyrus rinktis striukes, kurios atrodo išskirtinės. Juoda, pilna, tamsiai mėlyna – daugelio mūsų kasdienybė. Ypač, kai oras tampa tamsus bei niūrus. Tokiu laiku pozityvūs drabužiai – pakelia nuotaiką ne tik mums patiems, tačiau ir aplinkiniams.

Žinoma, tikrai ne kiekvienas vyras ryžtasi dėvėti tokius lauko drabužius, kurie padės Jums išsiskirti iš minios. Tačiau rinktis bent jau tamsesnių spalvų, tačiau margas striukes – pirmas žingsnis madingumo link.

Džinsinės striukės

Džinsas yra klasika. Kad ir kokie drabužiai yra pagaminti iš šios medžiagos – jie atrodo gražiai visus metus. Vyrams, kurie nori visada atrodyti klasiškai – tinka ir džinsinės kelnės, ir šortai, švarkeliai, galiausiai, striukės, kurios šį rudenį – topų topas. Nors galima rasti labai įvairų spalvų džinsines striukes, tačiau tiems, kurie nori būti madingi – siūlomi mėlyni.

Taip pat gražiai atrodo džinsinės striukės puoštos įvairiomis aplikacijomis. Tai gali būti ne tik stilingas akcentas, tačiau ir Jūsų požiūrį į tam tikrus dalykus pateikiantis simbolis. Įsigyti striukes su aplikacijomis galima iš vienetinių prekybos vietų. Galiausiai, galite džinsinę striukę puošti pats su termo lipdukais, kurių klijavimas – paprastas, jie yra atsparūs skalbimui, tarnauja ilgai, neblunka.

Poliesterio striukės

Kartais tikrai per daug stipriai yra vertinami natūralaus audiniai, kadangi sintetiniai – gali būti net geresni. Tai puikiai įrodo poliesterio striukės, kurios yra ne tik madingos, tačiau ir labai patogios visus metus. Svarbiausia – jos dažniausiai yra atsparios drėgmei. Taip galėsite ne tik gražiai atrodyti, tačiau ir išvengti peršalimo, kuris daugeliui vyrų rudens metu yra dažnas palydovas.

Poliesterio striukių gausa tikrai labai plati. Lygiai taip pat ir spalvinė gama, kurios ribos šiuo metu labai plačios. Nuo klasikinių juodų, mėlynų iki ryškiai geltonų, kurios traukia akis bei puošia jus tamsiomis dienomis.

Verta savo spintoje turėti bent jau kelias, paprastos modelio poliesterio striukes. Galėsite jas keisti pagal nuotaiką bei etiketą, kad ir kur einate.

Kaip išsirinkti striukę?

Kad ir kokios yra mados, svarbiausia rinktis tokius drabužius, kurie tinka ir patinka Jums. Žemiau pateiksime kelias gaires, kurios galbūt kiek susiaurins paieškas.

  1.     Žinoma, svarbu, kad striukė būtų tinkamo dydžio. Tik tokiu atveju su ja bus patogu judėti ir tuo pačiu ji gražiai kris.
  2.     Rinktis reikia ir pagal audinius. Džinsas bei poliesteris – toli gražu nėra vienintelės opcijos.
  3.     Kokio stiliaus striukė Jums labiausiai patinka? Klasikinė, moderni, minimalistinio stiliaus..?
  4.     O koks yra Jūsų biudžetas? Internete galima palyginti kainas, pamatyti akcijas, kurios padės sutaupyti.
  5.     Kai kurie renkasi pagal gamintojus, prekinius vardus.
  6.     Žinoma, striukės klasifikuojamos ir pagal tai -kada jos yra dėvimos. Nuo skirtų sportui iki laisvalaikio arba klasikinių.

Rinkitės drabužius, kurie suteikia Jums daugiau pasitikėjimo savimi.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas