Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Purito kosmetika internetu – aplinkai draugiška kosmetikos linija

Tie, kuriems rūpi juos supantis pasaulis, renkasi šį prekės ženklą dėl mažiausiai trijų priežasčių: sudėties, ekologiškos pakuotės, rūpinimosi gamta. Jaunas ekologinis prekės ženklas sulaukia didžiulio populiarumo ne tik tarp sveikos gyvensenos šalininkų, bet ir tarp paprastų klientų. Ir viskas todėl, kad kruopščiai ir tausojant aplinką parinkta kosmetikos sudėtis tikrai daro stebuklus.

PURITO filosofija – saugi ir natūrali kosmetika visai šeimai.

Korėjietiška kosmetika Purito susideda tik iš natūralių ir saugių ingredientų ir tinka visai šeimai. Prekės ženklo pavadinimas kilęs iš angliško žodžio „pure“ – „grynas“ arba „nepriekaištingas“. Purito produktų sudėtyje niekada nerasite cheminės kilmės ingredientų: dirbtinių dažiklių, kvapiųjų medžiagų, konservantų, aktyviųjų paviršiaus medžiagų. Tik patikrinti komponentai, kuriuos mums davė pati gamta.

Ekologiška pakuotė

Korėjos prekės ženklas Purito savo gaminiams naudoja perdirbto popieriaus pakuotes. Galbūt jie neatrodo taip patraukliai kaip kiti prekių ženklai, tačiau rūpinimasis gamta yra vienas iš prekės ženklo filosofijos pagrindų. Bendrovė aktyviai propaguoja ekologišką gyvenimo būdą ir yra viena iš nedaugelio, kurie nebando kosmetikos su gyvūnais.

Purito produktai

Prekės ženklo asortimentą atstovauja gana siaura gaminių linija, tačiau kiekvienas jo gaminys yra unikalus ir sulaukia didžiulės sėkmės tarp ekologinės kosmetikos gerbėjų.

Purito Centella Green Level kremas

Rasti senėjimą stabdantį produktą riebiai odai nėra lengva. Dažnai tokia kosmetika ne tik nekovoja su riebalais, bet veikiau aktyvina riebalines liaukas, priversdama jas gaminti dar daugiau riebalų, o tai be to gali sukelti uždegimą. Kremas Purito su Centella yra tikras atradimas brandžiai odai, linkusiai į riebumą ir užsikimšusias poras. Centelės ekstraktas mažina sebumo gamybą, puikiai ramina ir gydo odą.

Aktyvūs ingredientai:

  • Ramina odą, sutraukia poras, kovoja su spuogais ir inkštirais.
  • Makadamijų sėklų ekstraktas. Atkuria epidermio ląsteles, atjaunina.
  • Argano aliejus. Jis pasižymi puikiomis drėkinamosiomis ir jauninančiomis savybėmis.
  • Jie yra pagrindinis hidrolipidinio odos sluoksnio struktūrinis elementas, išlaiko drėgmę ląstelėse.

Kremo konsistencija gana tanki, tačiau susilietus su oda greitai tirpsta ir susigeria beveik akimirksniu, nepalikdama riebios plėvelės ar kitų nemalonių pojūčių. Vartojimas labai ekonomiškas: vieno žirnio užtenka visam veidui.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Lina Aulytė :
    naudoju vieną ir tik vieną kosmetikos liniją saphirasaphira, jau ilgą laiką esu patenkinta jos rezultatais. Todėl noriu parekomenduoti, plius ji yra draugiška aplinkai.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas