Nuomonių telefonas

Ar bus keičiamas gatvės pavadinimas?

Nijolė STUNDŽIENĖ

P. Cvirkos gatvės gyventoja domėjosi, kada bus keičiamas šios gatvės pavadinimas. Pasak moters, visi gyventojai vieningai buvo nusprendę gatvę pervardinti Parko vardu.

„Kiek pamenu, rajono valdžia skubino apsispręsti, buvo surengusi susitikimą, aiškino, kodėl reikia to imtis, tikino, jog pasekmių gyventojai nepajus, – kalbėjo „Nuomonių telefonu“ skambinusi moteris. – Mes buvome vieningi, pasiūlymui nesipriešinome, net naują pavadinimą sugalvojome. Tačiau iki šiol tylu, jokių veiksmų nesiimama. Gal buvo paskubėta ir viskas liks po senovei? Mūsų gatvę turėtų netrukus renovuoti, todėl būtų šaunu, jei kartu pasikeistų ir jos pavadinimas“.

Savivaldybės mero pavaduotoja A. Balčiūnienė paaiškino, kad Pavadinimų gatvėms suteikimo komisija jau yra pateikusi siūlymą dėl gatvių pavadinimų keitimo (taip pat ir dėl minimos P. Cvirkos gatvės) mero R. Janicko vadovaujamai darbo grupei dėl rajono desovietizacijos. Kadangi minėta darbo grupė svarsto klausimus ne tik dėl gatvių pavadinimų keitimo, bet ir dėl kitų objektų likimo, iki spalio 31 dienos planuojama pateikti kompleksišką sprendimą.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Aha :
    Nesuprantu is kur tas noras keisti gatves pavadinima. Kiek problemu paskui,tiek su korespondencija,tiek su prekiu pristatymu. Uztrunka kol ir zemelapiuose pasikeicia pavadinimas ir kol visi tuos zemelapius atsinaujina. Kokius metus po pakeitimo bus daug nesusipratimu ir skundu rasymu i Ukmerges ziniasklaida.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas