Ugniagesiai gelbėtojai vadavo automobilyje įstrigusį žmogų.

Kriminalai

Avarijoje žuvo 32-ejų vyras

Rugsėjo 11-ąją, apie 21.45 valandą, Bendrajame pagalbos centre numeriu 112 gautas pranešimas, kad kelyje Molėtai-Ukmergė, Šešuolių seniūnijos Liaušių kaime, apvirto PEUGEOT  307 automobilis. Eismo įvykio metu žuvo galimai transporto priemonę vairavęs vyras (g. 1990 m.).

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie perduota Vilniaus apskrities  greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus  apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Pirminiais duomenimis, vairuotojas prie saugumo salelės nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir griovyje apsivertė. Avarijoje taip pat buvo sužaloti visi kartu važiavę keleiviai: trys moterys (gimusios 1972 m., 1981 m. ir 1982 m.), vyras (g. 1974 m.) ir nepilnametė (g. 2014 m.).

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. Pasak pareigūnų, PEUGEOT  307 priklauso vienam iš keleivių. Visi eismo dalyviai – ukmergiškiai.

„G. ž.“ inform.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos nuotr.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Elija :
    Ne saugumo salelės kaltos . Šiam kely žmonės nesilaiko saugumo taisyklių ir tuo labiau eismo taisyklių . Pravažiuojant kaimus , kaip Liausiai , Butkunai , pagal eismo taisykles eismas ribojamas 50 km /h greitis . Ir dar ne tik saleles būtinos, bet ir greičio matuokliai ir ypač nurodomieji greitį ribojantys kelio ženklai . Nes kodel ties Grauzieciais pastatyti greitį ribojantys kelio ženklai , o tarp Liaušių ir Butkūnų , tokių žeklų nėra. Tai ką Graužiečiai priskaitomas kaip kaimas , o tai kiti kaimai esantys šiam kelyje nesiskaito . Kas čia per nesąmonė . Tikra korupcija , jokios tvarkos .
  • Ant :
    Jeigu važiuoji ne 50, o 150 tai tokios ir pasekmės.
  • BOMBERIS :
    Jeigu „proto bokštai“ nebūtų suprojektavę „saugumo salelės“, du žmonės būtų likę gyvi. Projektuotojus reikėtų paduoti į teismą.
  • Milana :
    Tau jau antras žuvęs, todėl jau negalima vadinti saugumo salelę. Salelė žudikė

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas