QLED quantum dot tv display innovation technology abstract composition

Įvairūs

Ekranai visur, ekranai visiems – nauja Samsung 2022 m. televizorių koncepcija

Kai Samsung šiais metais pristatė savo 2022 m. Neo QLED 8K televizorių seriją, garso juostas ir televizorių priedus, Samsung pasidalino savo ateities planais. Samsung teigimu, 2022 m. televizorių karta yra apie naujausias technologijas, funkcijas, dizainą ir visiškai pergalvotą televizorių patirtį namuose. Su šiuo nauju televizorių asortimentu Samsung siekia iš naujo įsivaizduoti televizorių vaidmenį mūsų gyvenime, kurdama stilingus, naujoviškus televizorių ekranus, kurie suteikia daugiau nei tik pramogų. Šių metų nauji televizoriai ir jų technologiniai bei funkciniai pranašumai keičia žmonių suvokimą apie tai, kokie gali būti televizorių ekranai šiandien.

Neo QLED 8K 2022 sukurtas taip, kad atitiktų televizorių vartotojų poreikius ir pagerintų patirtį. Atnaujintas 2022 m. Neo QLED 8K sukurtas taip, kad perteiktų naują didelio ekrano televizoriaus patirtį. Šių televizorių procesorius, Neural Quantum Processor 8K, yra moderniausias procesorius, maitinamas 20 nepriklausomų dirbtinio intelekto neuroninių tinklų, kurių kiekvienas analizuoja turinio charakteristikas ir vaizdo kokybę, kad televizoriaus žiūrėjimas būtų patogiausias ir tikroviškiausias.

2022 m. televizorių procesoriai taip pat aprūpinti nauja technologine naujove Real Depth Enhancer, kuri yra atsakinga už gylio didinimą. Peržiūros metu ši funkcija nuskaito ekraną ir padidina kontrastą televizoriaus ekrane, pagerindama pagrindinio objekto vaizdą, o antrinio vaizdo nepaliečia. Jausmas žiūrint televizorių 2022 metais yra panašus į tai, kaip žmogaus akis suvokia vaizdus realiame gyvenime.

Visi nauji Samsung 2022 m. QLED televizorių ekranai buvo sertifikuoti pasaulio spalvų autoriteto ir Pantone Matching System kūrėjo. Tai reiškia, kad naujausi Samsung televizoriai tiksliai atkuria daugiau nei du tūkstančius spalvų. Į šias ryškias spalvas gražu žiūrėti naudojant naująjį EyeComfort režimą, o dirbtinio intelekto technologija automatiškai reguliuoja televizorių ekrano ryškumą ir spalvų temperatūrą, atsižvelgdama į kambario apšvietimą.

Realistic vision of a soccer game through television broadcasts

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas