Įvairūs

Ką pasirinkti – trimerį ar žoliapjovę? Kiek kainuoja trimerių dalys?

Su aplinkos tvarkymu susiduria beveik kiekvienas, nuosavame name ar kotedže gyvenantis asmuo. Anksčiau ar vėliau tenka užsiimti žolės pjovimo darbais, kuriuos norisi kuo įmanoma labiau sau palengvinti. Čia pagelbėja specifiniai prietaisai, tarkime, trimeris arba žoliapjovė. Tačiau, visuomenėje aktualūs svarstymai – kurį variantą pasirinkti – vyrauja iki šių dienų. Tad, pateikiame Jums abiejų įrenginių pagrindinius privalumus ir keletą trūkumų, jog apsispręsti taptų nors šiek tiek paprasčiau.

Trimerių privalumai

Nors tiek trimeris, tiek žoliapjovė yra ganėtinai panašūs, kiekvienas iš jų pasižymi savais privalumais bei trūkumais. Visgi, pradėkime nuo pirmojo varianto. Iš esmės, trimerį geriausia įsigyti tuomet, jeigu ieškote funkcionalaus bei mobilaus produkto. Daugelis pastarąjį perka net ir turėdami žoliapjovę. Greičiausiai kyla klausimas – kodėl taip yra? Atsakymas labai paprastas: trimeris yra paprastesnis variantas, kuris pagelbės prieiti prie sunkiau pasiekiamų vietų. Šis prietaisas gerai nupjauna žolę patvoriuose, taip pat lengvai susitvarko su krūmais ar sustabarėjusiais augalais. Tad, net, jeigu namuose jau turite žoliapjovę – greičiausiai norėsite apsvarstyti ir trimerio įsigijimą. Be to, dar vienas pastarojo privalumas yra kaina. Daugelis tokių įrenginių atsieina gerokai pigiau nei žoliapjovė. Taipogi, nebrangiai kainuoja ir įvairios trimerių dalys, jeigu prietaisas sugestų. Todėl, šį variantą apsvarstyti tikrai pravartu.

Žoliapjovės privalumai

Šiuolaikinės žoliapjovės itin palengvina aplinkos tvarkymo ypatumus. Iš esmės, pastarosios labiau tinka lygesnėms vietoms ir kur kas didesniems plotams aprėpti. Priešingai nei trimerio, žoliapjovės nereikia nešioti, todėl mažiau pavargstate fiziškai. Be to, darbas su šiuo įrenginiu vyksta kur kas greičiau. Vertėtų paminėti ir tai, kad toks pasirinkimas reikalaus minimalios priežiūros. Be to, žoliapjovę ganėtinai paprasta naudoti – taigi, perpratus veikimo principą, ši taps nepamainomu pagalbininku. Kita vertus, reikėtų atminti, jog pastaroji yra kiek brangesnė nei trimeris. Taipogi, žoliapjovė nebus tokia veiksminga tuomet, kai norėsite pasiekti sunkiau prieinamas vietas. Kita vertus, jei tik turite galimybę, vertėtų apsvarstyti abiejų variantų įsigijimą. Tokiu būdu galėsite visapusiškai prižiūrėti Jus supančią aplinką.

Kaip rasti pigesnį variantą?

Nors trimeriai įprastai kainuoja pigiau nei žoliapjovės, abu variantai vis tiek gali atsieiti nemažai pinigų. Ypatingai tuomet, jeigu ieškote galingesnių ir įmantresnių prietaisų, o ne visiškai paprastų pasiūlymų. Greičiausiai kyla klausimas – ar sugedus prietaisui yra galimybė įsigyti atsarginių detalių?? Žinoma, tokia galimybė egzistuoja visada. Didžiausiu išsigelbėjimu čia tampa internetinė prekyba, kurioje vyrauja įvairios žoliapjovių ir trimerių dalys. Įprastai, virtualioje erdvėje įsikūrę parduotuvės siūlo kiek žemesnes kainas. Ką jau kalbėti apie kitus tokio pasirinkimo privalumus! Kita vertus, jeigu internetinė prekyba nekelia Jums pasitikėjimo, tačiau vis tiek norite sutaupyti, pasistenkite reikiamo prietaiso ieškoti iš anksto. Taip suteiksite sau šansą „pataikyti“ ant įvairių akcijų. Be to, galite įsigyti ir jau naudotą įrenginį, kuris tikrai kainuos gerokai pigiau.

 

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas