Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Odelių žirklutės

Klasikinio manikiūro rūšiai priklausanti higieninio grožio procedūra yra odelių karpymas žirklutėmis. Jos metu odelės paruošiamos pašalinimui kai pirmiausia jos atstumdomos su apelsinmedžio vienkartine medine ar plastikine lazdele arba daugkartiniu metaliniu odelių atstūmėju ir galiausiai nukarpomos. Ši procedūra yra labai svarbi, kad daromas manikiūras būtų kuo kokybiškesnis ir atrodytų nepriekaištingai gražiai bei tvarkingai. Pasirinktos žirklutės odelėms turėtų atitikti jūsų darbo specifiką. Patyrę grožio meistrai žirklutes renkasi iš plataus asortimento atsižvelgdami į jų techninius duomenis.

Žirklučių bei jų ašmenų ilgis

Profesionalios žirklutės odelėms gaminamos įvairių ašmenų ilgio: 15, 18, 20, 21, 25 mm. Na o pats instrumento dydis taip pat skiriasi. Žirklutės odelėms gali būti 905, 102, 105 mm ir etc. ilgio. Kaip išsirinkti tokioje gausybėje? Kaip sakoma viskas ateina per praktiką. Pradedant darbus rekomenduojama rinktis optimaliausią variantą, o kiek įgudus, pastebėsite su kokio dydžio įrankiu  ir kokio ilgio ašmenimis jums yra patogiau dirbti. Taip pat klientams atlikę daugiau higieninių grožio procedūrų, pastebėsite jog ne visoms odelėms tinka vienas ir tas pats įrankis, nes žmonių imuninė sistema nuo kurios priklauso ir odelių struktūra yra skirtinga. Vienos jų plonesnės, kitos storesnės, labiau įaugusios. Todėl atitinkamai instrumentai odelėms karpyti pasirenkami ne vienodi.

Pravartu turėti kelis įrankius, tam, kad užtikrintumėte atliekamos procedūros higieną bei kokybę. Nepamirškite, jog įrankius reikia galasti bei dezinfekuoti. Kol vienus instrumentus būsite perleidę galandinimo meistrams o dar kitus kruopščiai dezinfekuosite ultragarsinėse vonelėse arba karšto oro sterilizatoriuose, tol kitais galėsite nepriekaištingai atlikti higienines grožio procedūras. Taip laikui bėgant, atliekant vis daugiau procedūrų skirtingiems klientams, užtikrinsite kokybišką bei saugų aptarnavimą.

Kiti pasirinkimo niuansai

Rinkdamiesi įrankius higieninėms grožio procedūroms atlikti atkreipkite dėmesį iš ko jie pagaminti. Žirklutės skirtos odelių karpymui turėtų būti optimalios rankenėlės formos patogiam naudojimui. Puikus pasirinkimas kai įrankių rankenėlės yra matinės su poliruota darbine dalimi. Rinkitės įrankius pagamintus iš medicininio nerūdijančio plieno, kuris užtikrins mažiausią tikimybę plisti bakterijoms ar sukelti alerginę reakciją jautresniems klientams.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas