Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Kaip derinti kelias apyrankes tarpusavyje?

Pagrindinė taisyklė renkantis aksesuarus – mažiau yra daugiau. Tačiau kaip ir kiekvienai taisyklei, šiai atsiranda išimčių, ir viena jų yra apyrankės. Kelios skirtingos apyrankės pagyvins kiekvieną aprangos derinį, puikiai atrodys greta įprasto laikrodžio, padės į savo stilių įtraukti daugiau atspalvių bei detalių… Šį sąrašą galima tęsti ir tęsti!

Kita vertus, svarbu atsiminti kelias taisykles, kurios pagelbės atrodyti stilingai ir kartu neperkrautai. Papuošalai – subtili tema, tad tinkamas jų derinimas tarpusavyje yra itin svarbus. Ir tai padaryti tikrai įmanoma. Žemiau rasite pagrindinius patarimus renkantis kelias apyrankes vienu metu. Taikykite juos kiekviena proga.

Pirkite kelias apyrankes viename komplekte

 Kone paprasčiausias būdas norint pataikyti su kelių skirtingų papuošalų (šiuo atveju – apyrankių) tarpusavio derme yra jų pasirinkimas iš tos pačios mados linijos ar komplekto. Apsipirkdami ieškokite būtent tokių prekių, o galutinis pasirinkimas priklauso tik nuo jūsų skonio ar aksesuarui skirtos progos. Prie formalesnių derinių puikiai atrodys tamsūs atspalviai, o išskirtinį įvaizdį padės sukurti kontrastingi metalai. Laisvalaikiui drąsiai rinkitės iš audinio pagamintas apyrankes (pavyzdžiui, odos ar drobės), keramiką, akį traukiančias spalvas.

Derinkite spalvas arba elementus

Kitas geras būdas subtiliai derinti kelias apyrankes – pasirinkti jas jungiančią savybę. Tai gali būti spalvų schema, tam tikros išsiskiriančios detalės (pavieniai karoliukai, pakabukai, sagtys). Griežtų taisyklių, kokias spalvas ar akcentus rinktis, nėra – viskas priklauso nuo progos, kuriai puošiatės, o taip pat jūsų asmeninio skonio. Mūsų favoritas, tiksiantis bet kokiomis aplinkybėmis – tamsios spalvos ir subtilios metalo detalės. Paprasta, tačiau efektinga!

Neutralumas visada laimi

 Vienspalvės, iš pirmo žvilgsnio niekuo neišsiskiriančios apyrankės gali tapti puikiu pasirinkimu. Tai – šauni santūraus įvaizdžio detalė, leisianti atkreipti dėmesį ir pagirti už eleganciją, subtilumą. Svarbiausia rinktis iš kokybiškų medžiagų pagamintas apyrankes ir nepabijoti išleisti daugiau. Taip ne tik neatrodysite pigiai, tačiau ir turėsite ilgalaikį bei visuomet stilingą aksesuarą, kurį galėsite derinti prie įvairaus stiliaus aprangos.

 Klasika prieš tendencijas: misija įmanoma

 Originalus būdas drąsiems stileivoms: klasikinių ir originalių apyrankių derinimas. Gražiausiai ir estetiškiausiai tai atsiskleidžia derinant spalvotas apyrankes ir metalus. Tiesa, nepamirškite, kad mažiau yra daugiau: išsirinkite vieną spalvą ir vieną metalą ir žaiskite. Dailiai atrodys šiltos spalvos, derinamos su auksu arba atvirkščiai: šaltos bei sidabras. Įspūdingas efektas – garantuotas.

Įsigykite kelias vienodas apyrankes

 Na, o pabaigai – elementariausia taktika. Kelios vienodos apyrankės gali tapti puikiu būdu papildyti įvaizdį, tačiau jo neperkrauti. Rinkitės minimalistines, vienspalves – jas paprasta derinti tarpusavyje ir atrodyti skoningai. Dėvėkite visas ant vienos rankos ar sekitės ant skirtingų. Bet kuriuo atveju sukursite stilingą ir nepakartojamą įvaizdį.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas