Nuomonių telefonas

Paragino susitvarkyti aplinką

Nijolė STUNDŽIENĖ

 

„Gyvenu J. Basanavičiaus gatvėje ir man kasdien „akis bado“ netoliese, t. y. šios ir J. Biliūno gatvių sankryžoje stovintis netvarkingas namas. Nežinau, kam jis priklauso, kas jo šeimininkai, tačiau ten gyvenantys žmonės labai apsileidę. Kiemas apžėlęs, daiktai išmėtyti, iš pastato dažnai sklinda triukšmai. Suprantu, jog nepriversi suaugusių žmonių keisti gyvenimo būdą, tačiau apsitvarkyti palei namus jie privalėtų. Dabar šiame kieme augančios, niekada negenėtos slyvos šakos užgožia šaligatvį. Einant reikia arba pasilenkti, arba apeiti ratu. Vaisiai krenta net ant važiuojamosios kelio dalies. Gal vis tik reikėtų ten gyvenančius žmones įspėti, paraginti sutvarkyti bent kiemą…“ – savo nuomone pasidalijo skaitytojas.

Ukmergės miesto seniūnas Ž. Dirsė sakė, kad jau susisiekė su minėto sklypo savininku ir paragino jį susitvarkyti aplinką.

„Jeigu iki nurodyto termino teritorija nebus sutvarkyta, apie tai pranešime savivaldybės Viešosios tvarkos ir aplinkos apsaugos skyriui dėl administracinės nuobaudos skyrimo“, – teigė seniūnas.

AUTORĖS nuotr.

Palikite komentarą apie straipsnį

  • Janina :
    o as uz tvarka ,jei patys nesitvarkysim bus betvarke,reikia atkreipti demesi miesto centras ,Piliakalnis, o kaip atrodo Piliakalnio gatves kai kurie kiemai,apleisti,nesienauti,arba nupurksti,zole nurudavusi,baisu,o savininkai yra visur
  • Vajie :
    O miesto valdžios negausime, uz netvarka, nes jie idomiai parase lenteles miestas tvarkosi atsiprašome ir viskas o va privatu kiemas baus iskarto pasiūlysiu advokatus tokiems zmonems ir bauda pats seniūnas ar valdžia susimokes ir dar damokes zmogui.....
  • **** :
    Geda, seniunai!

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas