Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Nuo ko priklauso mirusiojo transportavimo iš užsienio trukmė?

Kai šeimą ištinka tokia nelaimė, tenka pasirūpinti daugeliu dalyku ir vienas tokių yra mirusiojo palaikų pargabenimas iš užsienio. Norint tai padaryti tenka ne tik sužinoti svarbią informaciją susijusią su mirusiojo palaikų transportavimu iš užsienio, bet ir atlikti daugelį kitų svarbių dalykų, tokių kaip leidimo gavimai, transportavimas, dokumentacijos paruošimas.

Tačiau šiuos darbus geriau patikėti šią sritį išmanantiems palaikų pargabenimo specialistams. Jie ne tik atliks svarbius darbus, bet ir suteiks reikiamos informacijos ir suteiks reikiamą pagalbą susijusią su palaikų transportavimu iš užsienio. Šios srities specialistai moka keletą užsienio kalbų, turi arba žino iš kur gauti reikiamą transporto priemonę, išmano reikalavimus ir teisės aktus, susijusius su palaikų transportavimu ir žino visą proceso eigą. Todėl šį darbą geriau patikėti profesionalams, tuo tarpu jūs galėsite susikoncentruoti į kitus svarbius dalykus ar tiesiog leisti laiką su savo artimaisiais.

Mirusiojo palaikų transportavimas susidaro iš keleto svarbių etapų. Venas iš svarbių etapų yra tinkamo transporto parinkimas, kuris atitiktų visus reikalavimus, taikomus palaikų transportavimui iš užsienio. Toks transportas turi atitikti ne tik techninius, bet ir sanitarinius reikalavimus. Nuo transporto pasirinkimo keltu, lėktuvu ar autotransportu, gali priklausyti ir mirusiojo palaikų transportavimo paslaugos kaina.

Vienas iš sunkesnių etapų yra dokumentacijos tvarkymas, nes į šį procesą yra įtraukiamos kelios Lietuvos ir užsienio įmonės. Taip pat kiekviena šalis turi savo vidinius teisės aktus. Juos yra būtina žinoti, norint saugiai ir sėkmingai suorganizuoti palaikų pargabenimą iš užsienio. Todėl šis etapas yra vienas sudėtingesnių ir gali užtrukti. Taip pat, reikia gauti specialų leidimą, leidžiantį pervežti mirusiojo palaikus iš užsienio. Be šių etapų, dar reikia pasirūpinti karstu, kuriam taip pat yra taikomi specialūs reikalavimai. Kai visi etapai yra atliekami, mirusiojo palaikai sėkmingai pargabenami iš užsienio į Lietuvą.

Jeigu procesas vyksta sklandžiai, mirusiojo palaikų pargabenimas gali užtrukti nuo trijų iki septynių dienų, priklausomai nuo kiekvienos situacijos. Tačiau palaikų pervežimas gali užtrukti priklausomai nuo atstumo, mirties aplinkybių, reikalingų dokumentų ar leidimo gavimo. Taip pat procesas gali užtrukti ir tuomet, jeigu asmuo mirė dėl nusikalstamos veiklos ar sirgo ir mirė nuo infekcinės ligos.

Kad ir kokia situacija bebūtų, palaikų transportavimo specialistai bus pasirengę jums padėti ir informuos jus apie esamą padėtį, jog jums būtų ramiau bei atsakys į rūpimus klausimus.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas