Asociatyvi nuotrauka.

Įvairūs

Kaip išsirinkti vyrišką kuprinę kelionei?

Šiomis dienomis yra tiek daug kuprinių, kad gali būti painu, kaip išsirinkti tinkamą. Tinkamas kuprinės pasirinkimas yra svarbi kelionės planavimo dalis. Pasirinksite per didelę kuprinę ir turėsite per didelį svorį, ir galbūt neišnaudosite jos visos esamos erdvės. Tačiau, pasirinkus per mažą kuprinę kelionei ne tik kad nesutalpisite visų reikiamų kelionei daiktų, bet ir jausitės nepatogiai visos kelionės metu. Taip pat turite atkreipti dėmesį, kad pasirinkę netinkamą kuprinės medžiagą, lyjant jūsų daiktai bus permirkę.

Pasaulyje yra daug kelioninių kuprinių ir dar daugiau vietų, kur galite jas įsigyti.

Kaip išsirinkti geriausią kuprinę kelionei?

Išsirinkti tobulą kelioninę kuprinę vienai kelionei gali būti sudėtinga. Galima rinktis iš daugybės prekių ženklų ir modelių, kurių ilgaamžiškumas, kaina ir bandymo galimybės skiriasi. Nėra geriausios kuprinės, kuri puikiai tiktų kiekvienam keliautojui pagal kiekvieną kelionės tipą ar kūno sudėjimą.

Kuprinės suteikia daug daugiau mobilumo. Po ilgos kelionės daugiau niekada nestovėsite prie bagažo oro uoste. Ir tol, kol jūsų kuprinė atitinka rankinio bagažo dydį, niekada neprarasite savo bagažo. Lėktuve ar viešajame transporte užimsite mažiau vietos. Paprastai jausitės judresni, nei vilkdami paskui save didelį, sunkų lagaminą.

Kelioninių kuprinių alternatyvos

Toks krepšys kaip „The North Face Base Camp Duffel“ yra atsparesnis pradūrimui ir trinčiai, o kai kurie dėklai yra lengvesni ir labiau suspaudžiami nei kelioninė kuprinė. Krepšiai su šoniniais suspaudžiamais dirželiais ir kišenėlėmis yra labai universalūs, nes šoniniai dirželiai gali būti suspausti, kai nieko nededate į kišenėlių vidų, be to šie dirželiai leidžia sumažinti kuprinės apimtį arba ją padidinti.

Standūs rėmai, nors ir patogūs ant nugaros, nėra puikus pasirinkimas. Jie dažnai yra sunkūs, todėl juos sunku įmesti į transporto priemones ir išlipti. Be to, tokios kuprinės dydžio nesumažinsi. Ji gremėzdiška ir labiau tinkama žygiams ar ilgiems pasivaikšiojimams, kai iš tiesų reikia su savimi turėti daug daiktų, kurie privalo jus lydėti visą kelionės laiką.

Nepamirškite, kad jums nereikia ieškant kuprinės vaikščioti po parduotuves, jūs patogiai galite tokią kuprinę įsigyti internetu.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas