Įvairūs

Prabanga alsuojantis restoranas-baras Vilniaus centre

„Vanille Lounge“ – tikras perlas šiandieniniame Vilniuje. Verslo klasės restoranas-baras, esantis pačioje sostinės širdyje, išsiskiria savo unikaliu ir prabangiu vaniliniu interjeru – žemiški ir vanilės atspalviai patalpoms suteikia subtilumo ir jaukumo, o natūralaus onikso šviečiantis baras prabangos pojūtį. Tai puiki vieta ne tik norintiems skaniai ir kokybiškai pavalgyti, bet ir atvykstantiems pailsėti po įtemptos dienos.

A la carte meniu

„Vanille Lounge“ restorane-bare siekiama suderinti šiuolaikinę sezoninę europietišką virtuvę ir, žinoma, nepamiršti klasikos. Jau įprasti skoniai, pagardinti neįprastais ingredientais patiekalams suteikia naujų iki šiol nepajustų potyrių, o natūralūs ir itin kokybiški produktai tiesiai iš augintojų užtikrina kiekvieno patiekalo kokybę. Mūsų valgiaraštyje rasite ir lietuviškų maitinimo tradicijų patiekalų, kurie su tokia pačia meile ir užsidegimu ruošiami moderniai į maisto gaminimą žvelgiančių mūsų jaunų virtuvės šefų. Sezoninis meniu leidžia stebinti ne tik atvykstančius pirmą kartą, bet ir dažnai besilankančius svečius. Vasaros sezonu kviečiame jus paragauti įvairios žuvies, jūros gėrybių, jautienos, antienos, daržovių patiekalų, mūsų gamybos desertų.

Išskirtinis gėrimų meniu ir someljė

Mūsų verslo klasės restorane-bare ypač didelis dėmesys skiriamas gėrimams. Didžiuojamės itin didele kruopščiai atrinktų, visame pasaulyje vertinamų šampanų ir vynų kolekcija iš viso pasaulio. Meniu rasite ir lengvų vaisinių ir itin sodraus skonio vynų, o dievinantys burbuliukus galės rinktis iš plataus šampano pagrindu pagaminto putojančio vyno asortimento ar tikrų, visame pasaulyje vertinamų šampano namų atstovų „Blanc de Blanc“, „Blanc de Nior“, „Rose“, „Vintage“ ir kitų. Norintiems stipresnių potyrių siūlome ir platų distiliuotų gėrimų spektrą – įvairiausius viskius, romus, konjakus, džinus, tekilas, grapas, kalvadosus, meskalius, likerius ir kitus kvapą gniaužiančius gėrimus. Po „Vanille Lounge“ didinamuoju stiklu – kokteiliai. Mikslologijos menas čia patikėtas įvairiuose baruose didžiulę patirtį sukaupusių profesionalių barmenų Egidijaus ir Dainiaus rankoms. Visi kokteiliams naudojami ingredientai brandinami, džiovinami, vakuumuojami ir kitaip apdirbami restorane-bare pačių barmenų, tad lankytojus pasiekia visada švieži ir ypač kruopščiai atrinkti. Na, o norintiems pasinerti į juslių pažinimo galimybes ir pasirinkti tinkamiausią gėrimą prie pasirinkto patiekalo, visuomet padės restorano someljė Tomas.

Lauko terasa ir kitos patalpos

Sezono metu kviečiame apsilankyti „Vanille Lounge“ lauko terasoje. Čia prie staliukų gali susėsti daugiau, nei 120 žmonių. Mėgaukitės ramiais vasaros vakarais Vilniaus centre apsupti gamtos. Itin jauki atmosfera tinka tiek privatiems pokalbiams, tiek didesnėms šventėms. Norinčius pasigėrėti unikaliu dizainerės Jurgitos Paškevičiūtės kurtu interjeru kviečiame į mūsų erdves restorano-baro patalpas. Nepaprastas žemiškų ir vanilės atspalvių koloritas, išskirtinės ir prabangios detalės ir profesionalūs darbuotojai kiekvienam svečiui leis jaustis ypatingu. „Vanille Lounge“ laukiamas kiekvienas – tiek skubantis verslo pietų, tiek po sunkios darbo dienos norintis atsipalaiduoti žmogus. Be to, „Vanille Lounge“ patalpose galime suorganizuoti jūsų nepaprastą šventę. Ypač lankstus darbo grafikas, nepaprastas aptarnavimas, neribojamas garsas ir kiti svarbūs dalykai jūsų šventei garantuoti. Norėdami pasijusti lyg puotoje nepamirškite rezervuoti staliukų – tik taip būsite užtikrinti, kad vakaru pavyks mėgautis be jokių netikėtumų.

Cigarų kambarys

Pasimėgavus gurmaniška vakariene kviečiame užsukti į „Vanille Lounge“ užkulisius – cigarų kambarį. Ramus ir aromatingas ritualas su kokybišku gėrimu rankoje – puiki puikaus vakaro pabaiga. Sužadinkite savo jusles naujais elegancijos ir prabangos persmelktais potyriais ir atraskite tikrąją kokybiško dūmo paslaptį. Laikui nepavaldžiu ritualu kviečiame mėgautis ir atrasti save visu restorano-baro darbo metu, tai yra nuo 16 valandos.

https://vanillelounge.lt/

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas