Asociatyvi nuotrauka.

Sveikata

Ar burnos higiena yra skausminga procedūra?

Dantų higiena yra labai svarbi, tačiau ne kiekvienas gali gauti spindinčius ir stiprius dantis valant ir naudojant siūlą. Daugeliui pacientų reikia apsilankyti pas odontologą dėl danties ištraukimo, burnos higienos procedūros ar kitų sudėtingų procedūrų. Burnos higienos „Air-flow“ procedūra, neskausminga, todėl netūrėtų kelti nerimo. Nesvarbu, kokia procedūra yra, vienas iš dažniausiai pacientų užduodamų klausimų, ar tai bus skausminga ar ne. Na, suprantama, kodėl jie taip galvoja. Lankytis pas odontologus, nėra labai malonus dalykas.

Daugelis pacientų bijo lankytis odontologijos klinikoje, nes nežino, kas bus daroma. Dėl šios priežasties pacientams, apsilankiusiems pas gydytoją, pranešama, kad gydymas atliekamas taikant sedaciją arba vietinę nuskausminančią anesteziją, kad nebūtų jokio diskomforto.

Po dantų procedūros: patinimas ir diskomfortas

Jei netyčia susitrenkiate galvą į ką nors ar jaučiatės nukritę nuo dviračio, tada labai dažnai jaučiate nedidelį diskomfortą. Gydymo metu atsiras patinimas, skausmas ir tam tikras diskomfortas. Tas pats pasakytina apie dantų gydymą.

Na, gerai, kad po procedūros atsiranda patinimas, kuris reiškia gijimo požymį, tačiau yra ir nedidelio diskomforto. Patinimas gali būti iki trijų dienų. Tačiau po trečios dienos jis palaipsniui mažės.

Trečią dieną diskomfortas bus didžiausias kartu su patinimu. Turite įsitikinti, kad laikotės gydytojo nurodymų ir laiku vartojate vaistus. Taip labai lengvai susidorosite su skausmu ir diskomfortu.

Dažnai žmonės mano, kad dantų higienos ar  dantų taisymo skausmas gali būti labai stiprus, todėl vengia lankytis pas odontologą. Tačiau atminkite, kad skausmas, kurį patiriate šiandien, padės jums ateityje, tad patiriamą nedidelį diskomfortą verta kentėti.

Be to, laikui bėgant dantų būklė gali tapti sudėtingesnė. Taigi, neturėtumėte nustoti lankytis pas gydytoją, nes tai padės išvengti komplikacijų ir problemų.

Ką daryti, jei man skauda?

Jei pacientui skauda, ​​gydytojas turi tai žinoti. Jei skausmas yra labai stiprus, tai yra didesnės problemos požymis. Gydytojas nedelsdamas išspręs problemą ir pakoreguos jūsų gydymo planą.

Jei nerimaujate dėl procedūros, turėtumėte pasikalbėti su savo odontologu dėl procedūros, atsigavimo ir ką reikia padaryti, kad tinkamai pasirūpintumėte laikotarpiu po atliktos procedūros.

Reklama

Palikite komentarą apie straipsnį

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto
traffix.lt

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas

Žiūrėti kitas naujienas